Eva Solo Green Tool santoku universalkniv 18 cm
Eva Solo Green Tool santoku universalkniv 18 cm

Eva Solo

Green Tool santoku universalkniv 18 cm

  • Tynt og skarpt blad
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Gjør tilberedningen raskere og enklere

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Green tools-kolleksjonen med redskaper som gjør tilberedningen av grønnsaker raskere og enklere, gjør det lett å velge et grønnere kjøkken. Alle redskaper og kniver er utviklet nettopp for tilberedning av grønnsaker og frukt. Alle redskapene tåler oppvaskmaskin og er dermed enkle å holde rene.
Håndtak og skaft er dessuten fremstilt av kompositter, som er bærekraftige materialer der 50 % av kunststoffet er erstattet av hvetefibre.
Santoku er en fantastisk universalkniv til kjøkkenet som egner seg godt til både hakking og kutting av grønnsaker, kjøtt og fisk. Det tynne og skarpe bladet gjør at Santoku-kniven er både brukervennlig og ypperlig til presisjonsarbeid.
Produktdetaljer
EAN:
5706631199117
Artikkelnummer:
531425
Merke:
Eva Solo
Serie:
Green Tool
Kategori:
Japanske kniver

Design og materiale
Farge:
Tre
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.