0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

NETTSORTIMENT
Vis i fullskjerm
Eva Solo Gassgrill FIN/NO 30MB
Eva Solo Gassgrill FIN/NO 30MB
Eva Solo Gassgrill FIN/NO 30MB
Eva Solo Gassgrill FIN/NO 30MB

Eva Solo

Eva Solo Gassgrill FIN/NO 30MB

Art.nr: 571209

14 999,-

Klikk & hent

Klikk & Hent

Black Week-tilbud! T.o.m. 29. november får du 200,- i rabatt ved handel for min. 400,-*
Bruk rabattkode BW i nettbutikken. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk.

*Gjelder ikke på allerede nedsatte varer, Mummi-nyheter, håndmalte produkter fra Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Anmut Gold, varer merket med «vår pris», varer hvor overskuddet går til veldedige formål, samt gavekort og kundebestilling. Kan ikke kombineres med andre rabattkuponger.

Eva Solo gassgrill er svært funksjonell og brukervennlig. Den passer perfekt for grillentusiaster som setter pris på unik design og god kvalitet. Her er det ingen kompromisser, kun eksklusive detaljer.

Grillen er utstyrt med tre individuelt regulerbare brennere som sikrer en jevn varmefordeling, slik at du enkelt kan variere temperaturene og dermed sikre optimal tilberedning av kjøtt, fisk og grønnsaker. Reguleringen av brennerne gjør det også mulig å holde temperaturen stabil, f.eks. ved langtidssteking. En annen praktisk detalj er gassbeholderen, som er skjult inne i grillen.

Gassgrillen leveres med et unikt stekelokk, som gjør det mulig å skape varmluftseffekt i grillen. Stekelokket har integrert termometer, og grillens maksimumstemperatur er på mellom 330 og 360°C. Lokket kan henge på grillen når det ikke er i bruk.

Når gassgrillen ikke er i bruk, legger du det flate lokket oppå den. Dermed har du et dekorativt avlastningsbord på terrassen som nesten er en hageskulptur i seg selv.

Gassgrillen fås i rustfritt stål og svart, mattemaljert stål, og grillristen er i rustfritt stål på begge modeller. Den har en diameter på Ø 59 og er lett å holde ren.

Gassflaske medfølger ikke.

Høyde: 112 cm

Tilbake