-30%
Georg Jensen CC 2020 ball sølv
Lagertømming

Georg Jensen

CC 2020 ball sølv

Hvem kjenner ikke forventningene når den store kassen med julepynt åpnes og juletrepynt og pyntegjen... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Hvem kjenner ikke forventningene når den store kassen med julepynt åpnes og juletrepynt og pyntegjenstander avdekkes i all sin prakt? Sørg for at denne palladiumbelagte julekulen er en del av samlingen din. Den matte overflaten brytes av et dramatisk spiralformet snitt som avslører en høyglanspolert innside.

2020 Christmas Collectibles fra Georg Jensen er designet av Sanne Lund Traberg. Hun har latt seg inspirere av de vakre blomsterfotografiene som Karl Blossfeldt tok tidlig på 1900 tallet. Ifølge Traberg gjenspeiler bildene både den skandinaviske kjærligheten til naturen og art nouveau-bevegelsen. Dette har hun tatt med seg da hun designet 2020 julekolleksjon, samtidig som julepynten har fått et moderne preg.
Produktdetaljer
EAN:
5713275083740
Artikkelnummer:
60200140
Merke:
Georg Jensen
Serie:
CC
Kategori:
Julepynt

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.