Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Copenhagen Bestikksett 16d
Copenhagen Bestikksett 16d
Copenhagen Bestikksett 16d
Copenhagen Bestikksett 16d
Nettsortiment

Georg Jensen

Copenhagen Bestikksett 16d

Art.nr: 60200617

Nyt av en flott middag i dansk stil med bestikk fra serien Copenhagen, Georg Jensen. Settet inneholder fire av hver: matskje, gaffel, kniv og teskje. Bestikket er designet av Grete Meyer Kjøkkenet og hverdagslivet rundt middagsbordet var sentrale begrep i Grethes arbeid. I tillegg til bestikkserien COPENHAGEN har hun også formgitt flere serviser for Den Kongelige Porcelænsfabrik (nå Royal Copenhagen), f.eks. det meget populære serviset "Blå Kant". Hennes verk kjennetegnes av et enkelt og strikt uttrykk som gir en tidløs følelse. Flere av Meyers verk er utstilt på designmuseumer rundt omkring i verden og hun har vunnet flere priser.

2 249,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.