Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Hammershøi Skål Ø16 cm hvit
Hammershøi Skål Ø16 cm hvit
Hammershøi Skål Ø16 cm hvit
Nettsortiment

Kähler

Hammershøi Skål Ø16 cm hvit

Art.nr: 692227

Den elegante skålen Ø16 cm fra Hammerhøi serien er laget for å kunne dekke et stilfullt bord med et kreativt, personligt touch. Miks gjerne skålen med Hammershøi Poppy eller Hammershøi Spring serviset og skap et uformelt bord med sans for detaljer. Hammershøi serviset har 2 års brudgaranti. Skålen er laget i hvitt porselen og kan benyttes til flere formål + frokost, suppe, desserter eller skål til konfekt til kaffen. Hammershøi rillene ligger innvendig i skålen, og rillene folder seg delikat ut på den buede kanten. Skålen passer fint sammen med andre Hammershøi skåler i flere størrelser og sammen skaper de et vakkert og innbydende middagsbord - både til hverdag og fest. Design av Hans-Christian Bauer.

269,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.