Kähler Hammershøi Poppy tekanne 1,2L hvit
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Kähler

Hammershøi Poppy tekanne 1,2L hvit

  • Håndlaget
  • Akvarellmalt dekorasjoner

908,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Hammershøi Poppy er en videreutvikling av det populære hvite Hammershøi serviset. Serien er designet av Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen dekorerer med nydelig valmue akvarelldekor på det hvite porselenet. Hammershøi Poppy er en poetisk fortolkning av valmuen i douce akvarell på klassisk hvitt Hammershøi porselen. Den klassiske Poppy tekannen, favner om motivet av den sarte valmueblomsten som pryder kannen. Poppy blomsten er i full blomst på kannen, hvor Rikke Jacobsens naturalistiske akvarellstrøk, som fanger taktiliteten og fargenyansene i valmuens struktureterte overflate. Med Poppy tekannen får vi ennå flere muligheter til å sette valmuenes poesi i spill og fornye borddekkningens kunst - både når hele bordet dekkes med Poppy, og når tekannen brukes i kombinasjon med det klassiske, hvite Hammershøi-serviset.
Produktdetaljer
EAN:
5703779183824
Artikkelnummer:
692298
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi Poppy
Kategori:
Tekanner

Spesifikasjoner
Høyde:
15 cm
Bredde:
17,5 cm
Vekt:
1,06 kg
Bruddgaranti:
To års bruddgaranti på alt servise fra Hammershøi. Ved brudd, skår og fabrikasjonsfeil tilbys nytt tilsvarende produkt. Ta vare på kvitteringen, den må fremvises. Bruddgarantien gir ikke rett til penger i retur. Gjelder kun for privatpersoner. Les mer på siden om tallerkengaranti.
Design og materiale
Designer:
Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen
Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.