Kähler Hammershøi krus 2019 33 cl hvit
Kähler Hammershøi krus 2019 33 cl hvit
Kähler Hammershøi krus 2019 33 cl hvit
Kähler Hammershøi krus 2019 33 cl hvit

Kähler

Hammershøi krus 2019 33 cl hvit

  • En spesiell juleserie
  • Produsert i porselen og har den fineste juledekorasjonen
  • Motivet er en julegrein, hvor det er både klassiske oppheng og naturlige elementer, som gir kruset et fint og detaljert uttrykk

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Hammershøi er en klassisk serie fra Kähler, og her får du en spesiell juleserie. Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen har designet dette julekruset, som er produsert i porselen og har den fineste juledekorasjonen. Motivet er en julegrein, hvor det er både klassiske oppheng og naturlige elementer, som gir kruset et fint og detaljert uttrykk. Dette kruset har en hank av porselen, og det rommer 33 cl væske. I tillegg er koppens utforming laget med utgangspunkt i Hammershøis riflede mønster. Du kan kombinere den med det klassiske serviset ditt fra Hammershøi eller gå på jakt i juleserien etter skåler eller en oppsats som matcher denne koppen helt perfekt. Kruset tåler vask i oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
5703779182315
Artikkelnummer:
692468
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi jul
Kategori:
Krus

Spesifikasjoner
Høyde:
10 cm
Bredde:
12.5 cm
Vekt:
300 g
Kapasitet volum:
33 cl
Bruddgaranti:
To års bruddgaranti på alt servise fra Hammershøi. Ved brudd, skår og fabrikasjonsfeil tilbys nytt tilsvarende produkt. Ta vare på kvitteringen, den må fremvises. Bruddgarantien gir ikke rett til penger i retur. Gjelder kun for privatpersoner. Les mer på siden om tallerkengaranti.
Design og materiale
Designer:
Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen
Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
55 grader
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.