Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Hammershøi vase H25,5 mørk grønn
Hammershøi vase H25,5 mørk grønn
Hammershøi vase H25,5 mørk grønn
Nettsortiment

Kähler

Hammershøi vase H25,5 mørk grønn

Art.nr: 692486

Den elegante vasen i mørke grønn, er H 25,5 cm fra Hammershøi serien fra Kähler, egner seg godt til årstidens blomster eller dekorative grener, som kan bære årstidens pynt. Plasser vasen som et flott midtpunkt på bordet, eller skap en fin helhet med resten av Kähler Hammershøi serie. De runde og myke formner i kombinasjion med det vakre, riflede mønsteret er med på og skape et enkelt og moderne uttrykk, det passer perfekt inn i enhver bolig. Designet av Hans-Christian Bauer.

699,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.