Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Hammershøi Termokanne 1L nude
Hammershøi Termokanne 1L nude
Hammershøi Termokanne 1L nude
Nettsortiment

Kähler

Hammershøi Termokanne 1L nude

Art.nr: 693106

Hammershøi termokanne er en del av Hammershøi serien fra Kähler, designet av Hans-Christian Bauer. Fargen nude passer fint til Hammershøi Poppy serien og Hammershøi porselenet generelt. Denne stilfulle og funksjonelle Hammershøi termokannen har et eksklusivt look med en fin, silkematt finish, som fremhever de ikoniske Hammershøi-rillene, og som i kombinasjon med det myke integrerte håndtaket gjør den behagelig å håndtere. Kannen har en glassinnsats for å holde på varmen. Skruknappen er tett, når den er lukket og den innebygde trykknappen i høyglanspolert rustfritt stål gjør det enkelt å helle fra kannen.

599,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.