Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Hammershøi easter pynt 2021 hvit
Nettsortiment

Kähler

Hammershøi easter pynt 2021 hvit

Art.nr: 693238

Det er ofte i påsken, vi opplever de første vårfornemmelsene, og den stemningen er illustrert på de vakre eggene fra Kähler Hammershøi. Dekoren med nyutsprungne grenene og velkjente påskesymboler som fjær, egg og blomster. Det flotte store påskeegget har et silkebånd i påskegul , som kan henges i vinduet eller på grener i kvister i en vakker vase. På den måten får du trukket den gode vårsteminingen inn i hjemmet. Dekorasjonene er håndmalt av Rikke Jacobsen og overført til porselenet. Egget kommer i en nydelig gaveeske.

229,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.