0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Sabor

Sabor Gryte rød 3.2 l

Art.nr: 9146026

999,-

Klikk & hent

  • Tilbords Farmandstredet11 stk
  • Tilbords Hvaltorvet6 stk
  • Tilbords Sørlandssenteret6 stk
  • Tilbords Oasen Fyllingsdalen3 stk
  • Tilbords Åsane3 stk
  • Tilbords Lillemarkens3 stk
  • Tilbords Sunndal3 stk
  • Tilbords Jessheim3 stk
  • Tilbords Amanda3 stk
  • Tilbords Lietorvet3 stk
  • Tilbords Moasyd3 stk
  • Tilbords Narvik2 stk
  • Tilbords M442 stk
  • Tilbords Fauske2 stk
  • Tilbords Gjøvik2 stk
  • Tilbords Kvadrat Nord2 stk
  • Tilbords Cc Stadion, Hamar2 stk
  • Tilbords Jærhagen2 stk
  • Tilbords Down Town2 stk
  • Tilbords Årnes2 stk
  • Tilbords Orkanger1 stk
  • Tilbords Solsiden1 stk
  • Tilbords Mandal1 stk
  • Tilbords Herbarium1 stk
  • Tilbords Østfoldhallen1 stk
  • Tilbords Mo i Rana1 stk
  • Tilbords Kilden Stavanger1 stk
  • Tilbords Kolvereid1 stk
  • Tilbords City Syd1 stk
  • Tilbords Bergen Storsenter1 stk
  • Tilbords Førde1 stk
  • Tilbords Alta0 stk
  • Tilbords Bremnes0 stk
  • Tilbords Bø0 stk
  • Tilbords City Lade0 stk
  • Tilbords City Nord0 stk
  • Tilbords Galleriet0 stk
  • Tilbords Geilo0 stk
  • Tilbords Gol0 stk
  • Tilbords Horisont Åsane0 stk
  • Tilbords Jekta0 stk
  • Tilbords Lagunen0 stk
  • Tilbords Lillehammer0 stk
  • Tilbords Madla0 stk
  • Tilbords Magneten0 stk
  • Tilbords Maxi Sandnes0 stk
  • Tilbords Melbu0 stk
  • Tilbords Mosjøen0 stk
  • Tilbords Oppdal0 stk
  • Tilbords Rosendal0 stk
  • Tilbords Sartor0 stk
  • Tilbords Sirkus0 stk
  • Tilbords Sortland0 stk
  • Tilbords Stord0 stk
  • Tilbords Strandtorget0 stk
  • Tilbords Åkrehamn0 stk
Klikk & Hent

Med sin robusthet og høye kvalitet kan gryten vare i flere generasjoner. Gryten har en unik evne til å holde på varmen. Den distribuerer varmen jevnt og holder godt på den. Som regel trenger man bare å bruke halvparten så mye varme på platen som man vanligvis gjør. De er ideelle til å lage mat som krever høy og jevn temperatur, og som skal langtidssteke - eller koke. Av den grunn egner seg godt til blant annet gryteretter og steker. Steken brunes litt i panne, før den stekes i ovnen i støpejernsgryten. En het trend, er å lage såkalt "noknead-bread"- også kalt grytebrød. Det eneste du trenger å gjøre er å steke den eltefrie deigen i støpejerngryten i ovnen - og vips, så har du det mest delikate brødet du har sett og smakt på lenge.

Vi anbefaler å bruke tre-, plast- eller silikonredskaper. Det er viktig at gryten vaskes for hånd etter at den er avkjølt.

Tåler opptil 260 grader i ovn.

Tilbake