Hopp til hovedinnholdet

Inviter til et hyggelig og fargerikt bord ute på terrassen

Her får du tips til en avslappet, bohemsk bordekking med markblomster fra nærområdet og servise og detaljer i varme sommerfarger

 

 

 

Sommeren er tiden for å samles til kvalitetstid og sene utekvelder, rundt et hyggelig og fargerikt bord. Jeg gir dere noen tips som setter den gode atmosfæren og rette stemningen.

 

 

Det er ofte på denne tiden av året man har tid til å invitere venner og stelle i stand god mat og drikke. Jeg koser meg alltid med forberedelsene og elsker å dekke bord som er med på å sette den gode stemningen. Når en dekker til sammenkomst på uteplassen pleier jeg å mikse materialer og bruker ofte ting fra naturen som markblomster eller blomster fra hagen vår. Jeg har faktisk planlagt blomsterbedet med tanke på bl.a. dette og har flere stauder som passer godt som snittblomster.

Her har jeg dekket bord på terrassen hvor vi har flott utsikt til natur, sjø og herlig kveldssol. Man sitter midt i fuglekvitter og humlesurr.


Jeg gikk for en avslappet, bohemsk bordekking med markblomster fra nærområdet og servise og detaljer i varme sommerfarger som gult, fersken, oransje og rødt. Jeg startet med å legge en lys og luftig duk og tilførte farger i detaljene for å skape liv. Serviset jeg har brukt er fra Modern House i en herlig fersken farge. Vinglassene er i akryl, som gjør det praktisk å bruke ute.

 

Blomstene har jeg satt i de vakre Dråpe vasene i ulike høyder for en fin balanse. Jeg har flyttet rundt på krukker med blomster og palmer og har satt ut store lykter rundt bordet som gir god stemning.

 

 

Levende lys og lykter setter den gode atmosfæren ved skumring. Er det vanskelig å holde liv i stearinlysene kan du bruke lyslenker på batteri som alternativ. Og for at gjestene skal sitte godt og holde varmen utover kvelden kan man ha tilgjengelig gode puter og pledd. Her kan vi trekke inn i hagestuen vår og fortsatt nyte utsikten.

 


Håper dere ble inspirert til å invitere venner til en hyggelig sammenkomst ute i sommer. Vi må nyte de fine kveldene vi har. Riktig god sommer!

 

Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.