0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Dekk på med Rhombe


Med våren bankende på døren har vi samlet sammen en bukett med inspirasjon for hvordan du kan dekke et fargerikt bord som vil imponere gjestene!

 

Publisert: 6. mai 2019

Tekst: Anne-Margrethe Malkenes Mathiesen

Foto: Rosendahl Design Group

 

Rhombe-serien til Lyngby Porcelæn er laget i håndlaget, kritthvitt porselen med et mønster fra designarkivet. Her har du et komplett servise med serveringsdeler, tallerkener og krus til enhver anledning. Med våren bankende på døren har vi samlet sammen en bukett med inspirasjon for hvordan du kan dekke et fargerikt bord som vil imponere gjestene.

Her er noen konkrete tips for å dekke et stemningsfullt vår- eller sommerbord

La et hvitt servise danne en base for borddekkingen, det gir rom for å eksperimentere med farger og blomster.

Kombiner med ulike stiler – hva med å hente inn de gamle krystallglassene du har arvet fra bestemor og kombinere det med et moderne gullbestikk? Dette gjør bordet mer levende og unikt.

Benytt deg av sesongens blomster og ikke vær redd for å mikse forskjellige varianter! En blandet bukett litt «tilfeldig» arrangert i en eller flere vaser setter en uformell og frisk stemning.

Underlaget er også viktig for uttrykket du vil gi. En hvit damaskduk vil gi et mer formelt preg enn å bruke en linduk eller et litt «rått» underlag som et gammelt trebord. Ikke vær redd for å prøve deg frem her, du vil bli overrasket over hvor mye underlaget har å si for helheten!

Gjør det personlig – et håndskrevet bordkort, en ring av blomster rundt servietten eller en liten hjemmelaget gave på tallerken. Alt dette bidrar til den lille prikken over i’en og gjør at du gir ditt helt eget preg på borddekkingen.

Tilbake