Hopp til hovedinnholdet

Min borddekking til nyttår - Halvor Bakke

Nyttår er liker rundt hjørnet og vi spurte interiørdesigner Halvor Bakke om hans beste tips til borddekkingen. Her er hvordan Halvor dekker sitt nyttårsbord!

 

 

 

Nyttårsaften er for meg en viktig høytid og en fin anledning til å feire sammen med gode venner. Da oppsummerer vi det gamle året som har vært og setter fokus på det nye året som kommer. Gode nyttårsforsetter har jeg alltid. Hjemme på TRAE i min egen lille interiørverden er det svært viktig å dekke et vakkert og glitrende nyttårsbord slik at gjestene føler seg ekstra velkommen.

 

 

Jeg elsker runde bord og dekker de gjerne med min egnen design, som for eksempel; NOIR, sofistikerte sorte glass og sort porselen, de nye lyktene og lysestakene VERA som er glamorøse “diamanter”, det champagnefargede bestikket PURE CHAMPAGNE som er stilig og allikevel ikke for «gullete»,  LUX dekorkuler i koks, topaz og klart som fordeles ut over bordet og eksklusive SKYLINE LUX lykter og vaser enten i koks eller i klart.

 

 

Av blomster velger jeg gjerne hvite og sorte Kahlaer med sorte tøyservietter til nyttårsbordet.  Men det aller viktigste for meg er selvfølgelig gjestene, og at de skal få kose seg og ha en festlig kveld. Klokken tolv skåler vi selvfølgelig med sorte NOIR bobleglass og ønsker hverandre «godt nytt år». 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.