Slik kan du pynte bordet til nasjonaldagen

Dekk på 17. mai bordet med friske farger, blomster, flagg, lys og fine detaljer for at gjestene skal komme i festhumør!

Jeg har stylet 17.mai bordet i rødt, hvitt, blått og en touch av gull og grønt for et vårlig, friskt preg.

Når jeg dekker bord til fest, selskap, eller bare en koselig date her hjemme, så pleier jeg ikke tenke på regler eller at bordet må ha en perfekt match og komposisjon. Generelt i styling og borddekking så liker jeg det litt tilfeldige og synes det blir mer spennende og levende uten for mye over-tenking på matching. Til nasjonaldagen vår tenker jeg heller at man ikke må spare på dekoren og detaljene. Spe på med friske farger, blomster, flagg, lys og fine detaljer for at gjestene skal komme i festhumør!

Dette bordet er også satt litt tilfeldig sammen med ulike serier og deler av bl.a Royal Copenhagen sitt Blå Mega Riflet service, en moderne tolkning av et vakkert tradisjonelt servise. Serviset finnes med og uten mønster, og jeg har mikset de to lagvis for at det ikke skal føles for tungt med alt mønsteret. På toppen har jeg brukt de lekre champagne glassene Happy fra Magnor Glassverk i blått og gull for å friske det hele opp. Glasset gir en herlig farge og glans til borddekkingen synes jeg.

17 mai er barnas dag og den store iskremdagen, og denne dagen får mine to små spise så mange is de bare vil. Det passet fint å bruke is-kjeks til 17 mai bordet her, en morsom detalj for ungene. Jeg kjøpte inn en av favoritt blomstene, Anemone til borddekkingen og puttet noen inn i kjeksene for en sjarmerende vri.

Ønsker deg en smilende og glad nasjonaldag!

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.