Hopp til hovedinnholdet

De viktigste interiørtrendene for 2019 og 2020

Det beste med trendene nå er at vi ønsker å fornye oss, men likevel er miljøbevisste og har mer miljøvennlige materialer å velge i.

 

 

 

Interiørtrender er fint å bruke til inspirasjon når man ønsker å gjøre en liten forandring hjemme. Jeg synes det beste med trendene for 2019/2020 er at vi ønsker å fornye oss, men likevel er miljøbevisste og har mer miljøvennlige materialer å velge i.

Bærekraft har stått i fokus de siste årene og har i stor grad formet trendene og valgene vi tar. Forbrukeren er mer oppmerksom på egne vaner og man ønsker å ta bedre valg i hverdagen. Vi skal sette pris på de tingene vi omgir oss med og ønsker bærekraftige materialer av kvaliteter som varer over tid -gjerne også håndlaget.

Mennesket og maskinen er mer smeltet sammen i produksjon, og vi ser enkle, håndlaget design og skulpturer, menneskekropper, ansikt, humor, dyrefigurer o.l

Vi ser mer delikate og myke mønster og fasonger, som gjerne gir litt wellnessfølelse, røyk, skygge, glass og mindre kontraster -vi ønsker mer ro hjemme i en travel hverdag.

Fargene fortsetter å være varme, og jeg tror vi kommer til å se mye mer av brunt og oransje i 2020. Det passer jo fint for oss med et kjølig klima.

Opplevelser er også i fokus -vi har alt vi trenger av det materialistiske og man ønsker nå at følelsene skal få mer plass i tingene, man skal kjenne noe.

Fargetrendene beveger seg mer mot det varme og vi ser mye gult, brunt og oransje. Det grønne og blå kommer mer tilbake i en støvete og dus variant.

Tips: Pynt opp vasene med masse snittblomster, vaser i ulike størrelser, fasonger og farger. Tørkede blomster med farge er en tydelig interiørtrend. Fint at blomstene varer evig.

Kjerneverdiene for 2020 er Stillhet, Følelser, Wellness, Varme og Glass.

 

 Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.