Hopp til hovedinnholdet

Royal Porcelain: Benporselen av høy kvalitet

I 1999 ble det første Royal Porcelain serviset lansert i Norge. Og er i dag en av de største merkevarene innen benporselen i Norge.

Våre serviser har høy kvalitet. Den høye kvaliteten er et resultat av fokus på produksjonsprosessen og valg av materiale. Sammensetningen av leirmassen har stor innvirkning på kvaliteten, og er derfor nøye testet på for å oppnå best resultat. 

Dekoreringsprosessen heter decalering. Dekorender designet grafisk og blir nøye tilpasset for å få den beste plasseringen på produktet. Dersom vi ser på produksjonsprosessen til en kaffekopp, er det mer enn 20 personer som «holder» i denne koppen før den er ferdig produsert. 

Produksjonen foregår i Thailand.effektiv ledelse, flere kvalitetskontrollet og detaljert oppmerksomhet på hvert seg i prosessen. Dette gjør at de holder de høyeste internasjonale kvalitets standarder. 

 

Gold Grande

Gold Grande er et allsidig og elegant servise i benporselen. Serien har tradisjonelle former med et delikat design og varme gulltoner.

Gold Grande servise fra Royal Porcelain

Se hele Gold Grande serviset

 

Platinum

Platinum er en tidløs klassiker. Serien har et rent og elegant design i hvitt benporselen kantet med sølv. Platinum serien kan fint kombineres med produkter fra Royal Porcelains andre serier, som Angelina Platinum eller Extreme Platinum. 

Platiunum servise fra Royal Porcelain

Se hele Platinum serviset

 

Extreme Platinum

Extreme Platinum er et moderne festservise. Serien har et stramt, rent design med spennende former, og alt er kantet med sølv. 

Extreme Platinum fra Royal Porcelain

Se hele Extreme Platinum serviset

 

Angelina Platinum

Angelina Platinum er vår desidert bestselger.  Serviset er tradisjonelt og romantisk, som har tynne delikate deler som er kantet med sølv og dekorert med lette, blekgrå blomster.

Angelina Platinum fra Royal Porcelain

Se hele Angelina Platinum serviset

 

Silver Paisley

Silver Paisley er klassisk og tidløst, elegant og romantisk. Serviset kombinerer det maskuline, stramme linjer med et delikat romantisk mønster. 

Silver Paisley fra Royal Porcelain

Se hele Silver Paisley serviset

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.