Ett servise – flere stiler

Hvilket servise skal man ha hjemme? Hemmeligheten bak et godt servise er at en skal kunne bruke det til flere anledninger og endre stil etter hvor det plasseres og hvordan det styles.

 

Sabor by Figgjo er et servise laget i Norge, på Figgjo. Serviset har et rent nordisk utseende med elementer av retro vibber. Serviset har også en moderne og minimalistisk stil i fargevalgene; brunt, sand og olivenfarget. Samtidig er serviset tradisjonelt og klassisk, formene er de originale fra 60-tallet. Du husker kanskje en del av formene eller de retro mønstrene fra barndommen, når du besøkte bestemor?

 

For å vise deg hvordan et lekkert servise kan styles på forskjellige måter, har vi tatt med oss Sabor by Figgjo til cafe Blåveis i Stavanger. Blåveis er i tillegg til cafe, en platebar med mye musikkhistorie samlet i ett lokale.

 

 

«Sabor by Figgjo-serien til den legendariske, lokale keramikkprodusenten på Figgjo har karakter og gir nostalgiske vibber. Blåveis er nok ikke upåvirket av tidsånden, men vi hadde et ønske om å lage en varm og fin plass som gir assosiasjoner til en annen by i en annen tid. Koppene fra Figgjo er med på å underbygge denne følelsen og er en av mange viktige detaljer på stedet vårt.» 

 

Hos Blåveis ser du hvordan serviset passer inn i mørke omgive lser.

 

 

Har du en lysere stil hjemme, vil du få et helt annet uttrykk. Du kan få et veldig delikat frokostbord med lysere farger.  Ønsker du å gjøre litt mer ut av frokosten, så er kaffekoppene med retro mønster det perfekte tilskuddet til familien.

 

 

Har du lyst på et nytt middagsservise, er Sabor by Figgjo perfekt til dette formålet også. Det er ikke ofte man kan starte en samtale rundt middagsbordet med å fortelle at serviset gjestene spiser av er norsk og kjøpt på den norske kjeden Tilbords. Det viktigste av alt er at alle produktene er 100% miljøvennlige. De inneholder ingen miljøskadelige materialer og trenger derfor ikke sorteres som spesialavfall.

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.