Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Lag bryllupsliste hos oss – og få både gave og gode råd med på veien

Skal du gifte deg? Lag bryllupsliste hos Tilbords! Da får du mange fordeler, gode råd og ikke minst – muligheten til å vinne alt som står på listen, inntil en verdi av hele 20 000 kroner!

 

 

Kanskje føles det som du allerede har fått alt du ønsker deg? Du har funnet noen du vil dele resten av livet sammen med, og nå venter en feiring av kjærligheten og alt det fine den bringer med seg. Likevel kan det være både praktisk og romantisk å planlegge bryllupslisten i god tid før den store dagen.

 

 

Enkelt for gjestene – enkelt for deg

Brudeparets ønskeliste markerer starten på veien videre som ektefeller, men er også til god hjelp for alle som vil gi en gave i anledning bryllupet. En lett tilgjengelig bryllupsliste gir god oversikt for både brudepar, gjester og butikkansatte, og den oppdateres kontinuerlig når en gave er kjøpt. Gjestene slipper å bekymre seg for å gi noe som ikke vil bli satt pris på – men brudeparet slipper å bytte i etterkant.

 

Våre gaveeksperter gir deg tips og råd

Butikkmedarbeiderne våre kjenner Tilbords-utvalget bedre enn noen, og de har også nyttig erfaring med hva som skal til for å løfte en bryllupsliste fra god til fenomenal. Hos oss får dere hjelp til å navigere mellom kvaliteter, stil og bruksområder, gavebudsjett og variasjon. Du kan også lese denne artikkelen om hva du bør ha med på listen. Bestill tid i din nærmeste butikk, så får dere en dedikert medarbeider som hjelper dere med bryllupslisten. 

 

 

 

Gled deg litt ekstra med gaver fra oss

Alle som lager bryllupsliste* hos oss, får 2 stk. Vervino champagneglass eller Vervino allround vinglass fra den tyske kvalitetsleverandøren Zwiesel i bryllupsgave. Dere får også en stor inspirasjonsbok med ideer som kan komme godt med i planleggingen. Å glede seg er jo som kjent halve gleden. 

*bryllupslisten må ha en samlet verdi på minimum kr 5000,-

 

Gavekort og rabatt på resten av listen

Dersom det blir handlet for mer enn kr 10 000,- fra bryllupslisten deres, får dere et gavekort til en verdi av kr 1000,- fra oss. Dette kan benyttes i alle butikkene våre, og dere kan selvfølgelig bruke det på akkurat det produktet dere vil. I tillegg gir vi alle brudepar 20 prosent rabatt på det som måtte stå igjen på bryllupslisten etter at den store dagen er tilbakelagt.

 

 

Her er fordelene våre oppsummert, til deg som liker å ha det kort og greit:

 

1. Mulighet til å bestille tid for rådgivning og oppsett av bryllupsliste i butikk.

2. Lett tilgjengelig bryllupsliste i alle våre butikker og på nett.

3. Gave til alle brudepar med liste til en verdi av kr 5000,- eller mer: 2 stk. Vervino-glass (champagne eller allround vin) fra Zwiesel og inspirasjonsbok til bryllupet.

4. Gavekort til en verdi av kr 1000,- ved salg over kr 10 000,- fra bryllupslisten

5. 20 prosent rabatt på varer som eventuelt står igjen på bryllupslisten etter bryllupet.

6. I tillegg blir alle som lager bryllupsliste med i trekningen av alt som står på listen, med en verdi på inntil kr 20 000,-

 

Vi ønsker alle blivende brudepar velkommen og skal gjøre vårt beste for at dere får alt dere ønsker dere – og enda litt til.

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.