0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

6 grunner til hvorfor du bør lage ønskeliste hos Tilbords


Når du skriver ønskeliste her hos oss, gjør du gjestene dine en stor tjeneste – men aller mest deg selv.

 

Hjertebrus og lykkerus – du skal gifte deg! Enten du begynte planleggingen i smug mens du ventet på frieriet, eller du plutselig ble kastet inn i bryllupsbobla, er det lurt å begynne tidlig å tenke på ønskelista. Når du skriver ønskeliste her hos oss, gjør du gjestene dine en stor tjeneste – men aller mest deg selv.

Her får du 6 grunner til hvorfor det er lurt å legge igjen bryllupsliste nettopp hos oss.

 

1. Du får det du ønsker deg – og slipper å bytte
Et gavebord fylt med ting du ikke engang kunne tenkt deg å dekorere vaskerommet med, er vel ikke det du håper på. Når du skriver bryllupslisten hos oss, er sjansen for å få akkurat det du ønsker deg skyhøy sammenlignet med frie tøyler.

For hva er vel enklere for gjestene enn å stikke innom en av våre mange butikker og plukke fra lista – eller bare handle på nett? Bryllupslisten ligger tilgjengelig for både gjestene og alle butikkansatte. Ikke risikerer du å få dobbelt opp av alt heller. For når gaven er kjøpt, markeres den som nettopp det.

Og nesten det beste av alt? Du slipper gavebyttingen når du bare vil lande litt og nyte bildene og minnene fra den beste dagen i ditt liv.

 

2. Gjestene vil takke deg – før du takker dem
Du sparer gjestene dine for uendelig mye grubling og usikkerhet når du serverer dem tydelige ønsker. Hvem har vel ikke vurdert gaver frem og tilbake, opp og ned, før de med fortsatt usikker hånd peker ut en vase, et kakefat eller en eller annen pyntegjenstand som de tilfeldigvis kommer over i en lokal butikk.

Sjansen for at de treffer blink? Ikke så stor.

Følg rådene våre til hva du bør ha med på ønskelista, så blir det enda enklere for gjestene å velge noe innen sitt budsjett – og uansett havne på noe du drømmer å få i hus.

3. Gode tips fra oss – som har sett tusenvis av bryllupslister
Du har en drøss med fine design på interiør, glass og serviser å velge mellom. Nettopp det gjør at du også finner designet som matcher DERE. Har du flere favoritter og synes det er vanskelig å ta beslutningen? Spør oss i butikken! Du kan også bestille time så vi setter av tid – bare til dere.

Vi hjelper dere å sette kvaliteter, stil og bruksområder opp mot hverandre. Vi har også flere tips og triks til hvordan du lager ønskelisten som gjør at gjestene faktisk kjøper fra den – og ikke sin egen.

 

4. Dere får bryllupsgave fra Tilbords

Vi er så glad på deres vegne, og selvfølgelig har vi også ordnet med en bryllupsgave fra oss. Den får dere til og med åpne lenge før bryllupsdagen.

Fra oss i Tilbords får dere velge mellom Vervino champagneglass og Vervino allround vinglass fra Zwiesel. To av hver, så dere kan feire litt på forskudd med vin eller bobler – bare dere to sammen. Dere får også en stor inspirasjonsbok som dere kan bla i og få gode ideer til drømmebryllupet.

PS Bryllupslisten må ha en verdi på minst 5 000,–. Men ikke tenk så mye på det, verdien på alle ønskene havner som regel godt over uansett.

 

5. Få et gavekort på 1 000,–
Handler gjestene til sammen for mer enn 10 000,– fra bryllupslisten, får dere et gavekort på kr 1 000,–. Det kan dere bruke på hva enn dere vil i hvilken som helst av butikkene våre. Velg fra reolen til venstre eller høyre, øverste eller nederste hylle. Mulighetene ligger linet opp foran dere.

 

6. 20% rabatt på restefesten
Det lønner seg å sette opp alle små og store ting du ønsker deg på bryllupslista. For står det igjen noen ønsker etter bryllupet, får dere 20% rabatt – på alt! Da har du mulighet til å gjøre gode kjøp på ting du helst skulle hatt hjemme i kjærlighetsredet ditt.

 

 

Er du klar for å starte så smått med bryllupslista? Sett i gang her!