Hopp til hovedinnholdet

Stylistens beste tips til bryllupsbordet

Nå går vi inn i høysesongen for bryllup! Her har vår stylist dekket et sommerlig bord til inspirasjon for alle dere som går med bryllupsplaner.

 

 

Bryllupssesongen nærmer seg nå for mange, enten det er en selv som gifter seg eller venner og familie. Selv har vi ikke noen nære som skal gifte seg denne sommeren. Men jeg har hvertfall storkost meg med en frisk og sommerlig borddekking som forhåpentligvis kan være til inspirasjon til dere som går med bryllupsplaner.

 

Det elegante serviset jeg har brukt til denne borddekkingen er designet av selveste Vera Wang, som er dronningen av brudekjoledesign verden over. Mønsteret er i vakker blonde og blomsterform. Sammen med disse har jeg brukt Alba Fine Line champagne glass fra Magnor Glassverk (og fun fact: som også brukes i hver gang vi møtes:)

 

Jeg tilfører lune farger med beige spisebrikker og stearinlys, detaljer i gull og selvfølgelig friske blomster. Til matrix vasen fra Georg Jensen har jeg satt sammen en tilfeldig bukett inspirert av ville markblomster. De grønne stråene sammen med den dype lilla fargen ble en fin kontrast til det lyse og delikate. Bucket lykt og isbøtte setter et sofistikert preg og er prikken over ièn i borddekkingen. Disse er det Jan Thomas som har designet, for Magnor Glassverk. En fyr jeg får mer og mer sansen for:) Heier på folk som er seg selv fullt og helt uansett hva andre måtte mene.


Jeg synes det er ekstra stas å sette meg tilbords i bryllup og finne godbiter på plassen min;) Her fant jeg hvite sjokoaldekuler med rabarbra og bringebærtrekk, med lakris kjerne inni. Godt tips å dekke med en liten omtanke for at gjestene skal føle seg spesielle.

 

Håper dette var til inspirasjon og at dere vil henge med på neste tema i juni, som er bordekking til sommerfesten. Og lykke til med planlegging til du som skal gifte deg!

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.