Hopp til hovedinnholdet

Vi ønsker høsten hjertelig velkommen

Sommeren er på hell, og vi er klar for innekos og høststemning i stua med levende lys og noe varmt i koppen.

 

 

 

Sommeren er på hell og nå er jeg veldig klar for høst og mer innekos sammen med familien. Høsten får jeg mer og mer sansen for.. Den crispe luften, de vakre fargene og følelsen av å sitte inne i stuen med pledd med kaffikoppen og tente lys med god samvittighet.

 

 

Prosjektene våre står ofte på vent frem til høsten kommer, da har vi hentet ny energi etter en herlig ferie og skuldrene senkes. Jotun har akkurat lansert nytt fargekart som skal testes. Jeg fant raskt en favoritt som vi skal male soverommet med. Hovedbadet har vi lenge ønsket å pusse opp så det blir det neste prosjektet på listen.. Da skal vi finne frem snekkerbeltet og gjøre alt selv. Gleder meg til å vise resultatet til dere.


I mellomtiden har jeg fornyet stuen med fine detaljer fra Tilbords som setter den gode stemningen.

 

 

Vi har mye annet gøy som skjer i høst, så nå skal det planlegges til reiser, hytteturer med ungene og spennende prosjekter på jobb. Håper dere også har noe fint å se frem til denne høsten.

 

Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.