0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Et Mummikrus til pappa


I Mummidalen er det mange personligheter. Er det noen som minner deg om din pappa?

 

Publisert: 1. november 2019

Tekst: Fiskars Norway AS

Foto: Fiskars Norway AS

 

Det er snart farsdag, og mange vil gjerne gi en gave som passer til akkurat sin pappa sin karakter. Hvem i Mummidalen minner deg om din pappa?

      
Mummipappa er veldig eventyrlysten, og har fortsatt ”det lille barnet” i seg. Noe som lyser  gjennom, selv om han er blitt familiefar. Men han er en bestemt person om han vil!
Mummitrollet er av natur vennekjær, eventyrlysten og interessert i det meste, men samtidig veldig engstelig av seg. Skal han ut på eventyr blir det ikke alene, for han er en veldig sosial type!
            
Snusmumrikken er alt annet enn materialist. Han lever i en veldig ukomplisert verden, men er en riktig eventyrer som spiller på sitt munnspill og elsker å fiske. Stamfaren er hemmelighetsfull, stille og litt sjenert. Når alle i Mummihuset sover, flytter han på møbler og bærer ned alle mulige ting fra loftet, til og med skrot…
             
Stinky snurrer folk rundtlillefingeren. Han lever etter sine egne lover, er god til å bestemme og tar ikke et nei for et nei! Han kan være en ordentlig luring. Politimesteren passer på dalen og alle som bor der. Ettersom dalen er et rolig og trygt sted har han ikke mye å gjøre. Mesteparten av tiden jager han luringen Stinky, som han alltid klarer å fange.
Tilbake