Bjørn Wiinblad - Et altomfattende og overdådig univers!

Med sitt glade smil, de blussende kinnene og fargerike dekorasjoner, rommer Eva på alle måter essensen av Bjørn Wiinblad som person og kunstner. Bli bedre kjent med Bjørn Wiinblads mange ansikter!

 

Hvem er Bjørn Wiinblad ?

Bjørn Wiinblad representerer alt som er sprøtt, sært, kreativt og fantastisk. Han var alt annet enn minemalistisk og skapte et univers som var altomfattende, overdådig og i stor grad definert av lunefulle linjer og livlige farger. Bjørn Wiinblad er blitt omtalt som tusenkunstner fordi han fortsatte med å fornye seg når det handlet om å finne nye steder og materialer som han kunne få lov til å dekorere. Hans formspråk står som et unikt fyrtårn innenfor dansk design.

 

 

Bjørn Wiinblad var en livsglad kunstner med en stor og fargerik personlighet. Han gikk sine egne veier og var ikke redd for å drømme og tenke stort. Den sjelen merkes også fult ut hos Eva, som inviterer oss til å uttrykke vår egen stil og personlighet i interiør med fargerike blomsterbuketter, eksotiske planter, lys og kreative dekorasjoner. En ting er sikkert: Det blir ikke kjedelig når Eva flytter inn!

 

Eva

Eva-serien er inspirert av Bjørn Wiinblads originale vaser med det karakteristiske, smilende kvinneansiktet som han selv kaldte for Eva. De hadde brede hoder med blomsterdekorasjoner og en kjegleformet kropp. Ansiktet med de mandelformede øynene og den spisse nesen er Wiinblads originale linjer, og de fargerike kjolemønstrene er en nytolkning av Bjørn Wiinblads illustrasjoner fra hans arkiv.

 

 

Med sitt glade smil, de blussende kinnene og fargerike dekorasjoner, rommer Eva på alle måter essensen av Bjørn Wiinblad som person og kunstner – både som vase og urtepotteskjuler. Glad og drømmende skaper hun liv og personlighet i interiøret med sitt poetiske uttrykk og sine sprudlende farger. 

 

 

Til denne sesongen er Eva igjen blitt kledd på med nye farger og mønstre. Både vasene og den nye urtepotteskjuleren er laget av blankglassert porselen med farget dekal. De har hver sin helt egne personlighet og fargepallet, men har stadig et klart og tydeligt familiebånd i kraft av Bjørn Wiinblads gjenkjennelige linjer. 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.