Hopp til hovedinnholdet

Bring inn farge og friskhet med LIND DNA

Utforsk et mangfold av friske nyanser med de fire nye Nupo-fargene fra LIND DNA. En fargepalett av nøytrale og dristige trendfarger, som alle deler karakteristikken av et mykt utseende på den delikate overflaten av OEKO-TEX resirkulert skinn.

Borddekking med LIND DNA bordbrikker

LIND DNA - din borddekking begynner her

Det som startet med en bordbrikke laget av resirkulert skinn, har utviklet seg til så mye mer. 

I dag setter LIND DNA standarden for estetisk og funksjonell borddekking med de ikoniske og mye brukte spisebrikkene «Curve» – i et mangfold av farger. Med lokalt fokus designer og produserer LIND DNA alle brikker fra sin egen håndverksfabrikk i Danmark, noe som garanterer kvaliteten på produktene deres.

LIND DNA Curve bordbrikker

Friske og fargerike trendfarger

De nye fargene Lemon Sorbet, Soft Sky, Flint Grey og Linen utgjør en mild, men oppløftende fargepalett som lett bringer glede til bordet gjennom den solrike sesongen og utover. Disse fargene tar oss med på en reise gjennom et mangfold av nyanser – fra beroligende blåtoner som minner om klar himmel, til jordtoner som bringer naturens harmoni inn i hjemmet. Utforsk mulighetene og la deg inspirere av det rike spekteret av nyanser.

Linen / Nupo

Linen er en lys farge med en kjølig undertone som minner om tekstilet lin – som det er oppkalt etter. Et pålitelig valg som også kompletterer betong-, stein- og glassbord.

Soft Sky / Nupo

Soft Sky er en trendy fargetone. En frisk, mild blåfarge som minner om en klar himmel. Overflaten av Nuno-lær gir en myk berøring, og sikrer at den klare fargen føles delikat og beroligende – følsom, men søt og luftig.

Lemon Sorbet / Nupo

Lemon Sorbet er en myk, gul farge som blir komplementert av en beige undertone. Denne fargen representerer en tidløs, stilig og nordisk gul som enkelt blander seg med ulike estetiske uttrykk.

Flint Grey / Nupo

Den nøytrale Flint Grey komplementerer alle farger sømløst. En gråaktig farge med en diskret grønnaktig undertone, som minner om tonene man finner i en flintstein.

Bord dekket på med LIND DNA bordbrikker

OEKO-TEX resirkulert skinn

Fra kjernelær til OEKO-TEX-sertifisert resirkulert skinn. LIND DNA’s spisebrikker begynner med overskuddsmateriale av vegetabilsk garvet kjernelær fra mote- og møbelindustrien, som blir granulert til små biter og sammenpresset med naturgummi fra trær. Dette resulterer i en resirkulert skinnkvalitet bestående av 80% kjernelær og 20% naturlig gummi, som utmerker seg med bemerkelsesverdig fleksibilitet, enkel vedlikehold og lang holdbarhet.

Utforsk hele utvalget av LIND DNA her

Bord dekket på med LIND DNA bordbrikker

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.