Hopp til hovedinnholdet

Fruityfriendly - et trendy, fargerikt og vegansk bake-konsept

Konseptet bak fruityfriendly gir en fornøyelse av bakeglede i form av fantasifullt design, håndblandet sprinkle mikser, nydelige pulverfarger og masse bakeartikler!

 

 

Inspirasjonen er hentet fra land som USA, Tyskland og Canada. Pastelfarger, bursdag, konfetti, og et spennende produktutvalgt står sterkt hos Camilla, som er gründeren bak fruityfriendly.

 

 

Det startet som en liten hobby sommeren 2019 med seks produkter. Fra å pakke varer hjemme i stua, har konseptet utviklet seg til over hundre produkter og egen produksjon av sprinkle mikser på Lillehammer.

 

 

Verdiene bak fruityfriendly er å utvikle naturlige produkter som gir bakeglede og samtidig tar frem det kreative i deg. Det skal være morsomt å bake, for det er bare fantasien som setter grenser.

 

 

Rosa boller, blå sjokolade eller fargerike sjokoladekuler som dekorasjon til cupcakes. Det er så mye moro man kan gjøre med fruityfriendly!

 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.