0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Hardanger Bestikk


Hardanger Bestikk er perfekt å samle på litt etter litt, det er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.

 

Publisert: 28. august 2019

Tekst: Hardanger Bestikk

Foto: Hardanger Bestikk

 

Hardanger Bestikk har lang historie, og er stolte av sitt norske håndverk. De har samarbeidet med noen av Skandinavias beste designere og skapt ikoniske produkter som har fått sin naturlige plass i norske hjem. De siste årene har Hardanger Bestikk blitt nominert til og vunnet flere priser for god design.

 

Produktene er designet og utviklet ved familiebedriften i Kinsarvik ved Hardangerfjorden, og de henter inspirasjon både fra fjorden og fjellene. Hos Tilbords finner du bestikkseriene Carina, Nina og Ramona.

 

Carina
Carina er den yngste av de tre søstrene Ramona, Silje og Carina, og er designet av Odd Leikvoll i 1989. Denne serien har mykere design, rundere former og dekorative kanter, og skiller seg slik fra sine to søstre. På samme måte som de to eldstesøstrene passer Carina både til hverdags og til spesielle anledninger. Carina har vært en av Hardanger Bestikks mestselgende bestikkserier etter Ramona, og mange av kundene våre har den som sin absolutte favoritt.

 

Nina
Nina er inspirert av rokokko-stilen som rådet på midten av 1700-tallet. Denne stilen er preget av asymmetriske former, S- og C-formede kurver med blomster, lyse og klare farger samt naturalistisk design. I Norge kom rokokko-stilen til uttrykk i rosemaling, som var svært utbredt i Hardanger-området. Nina er designet av Odd Leikvoll i 1998, og har vært et av de mestselgende designene til Hardanger Bestikk.

 

Ramona
Ramona er en av det vi kaller «de tre søstre», sammen med Silje og Carina. Alle de tre søstrene er designet av Odd Leikvoll. Bestikkets enkle, dekorative form er ikonisk – Ramona har vært Hardanger Bestikks mestselgende bestikkserie i over 30 år siden det ble lansert i 1982, og den er like populær i dag. Ramona er rundere i formen enn Silje og Carina, men alle tre passer fint både til hverdags og til fest.

 

Hardanger Bestikk-produktene har utvidede serier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet.

 

Tilbake