Hopp til hovedinnholdet

Hardanger Bestikk – Kvalitet og tradisjon siden 1958

Et pusterom i hverdagen, et magisk måltid eller øyeblikk med familie og venner. Hardanger Bestikk har med tiden laget kvalitetsbestikk for å gjøre stemningen rundt små og store matstunder helt spesiell.

 

Med 16 ulike design er du garantert et design som passer din personlige stil.

Hardanger Bestikk har en lang historie, og er stolte av sitt norske håndverk. I samarbeid med noen av Skandinavias beste designere har de skapt ikoniske produkter som har fått sin naturlige plass i norske hjem. Gjennom årene har Hardanger Bestikk blitt nominert til og vunnet flere priser for god design.

Produktene er designet og utviklet ved familiebedriften i Kinsarvik ved Hardangerfjorden, hvor de henter inspirasjon både fra fjorden og fjellene.

Hos Tilbords finner du bestikkseriene Carina, Nina og Ramona.


 

Carina er den yngste av de tre søstrene Ramona, Silje og Carina, og er designet av Odd Leikvoll i 1989. Denne serien har mykere design, rundere former og dekorative kanter, og skiller seg slik fra sine to søstre. På samme måte som de to eldstesøstrene passer Carina både til hverdags og til spesielle anledninger. Carina har vært en av Hardanger Bestikks mestselgende bestikkserier etter Ramona, og mange av kundene våre har den som sin absolutte favoritt.

 

 

Nina er inspirert av rokokko-stilen som rådet på midten av 1700-tallet. Denne stilen er preget av asymmetriske former, S- og C-formede kurver med blomster, lyse og klare farger samt naturalistisk design. I Norge kom rokokko-stilen til uttrykk i rosemaling, som var svært utbredt i Hardanger-området. Nina er designet av Odd Leikvoll i 1998, og har vært et av de mestselgende designene til Hardanger Bestikk.

 

 

Ramona er en av det vi kaller «de tre søstre», sammen med Silje og Carina. Alle de tre søstrene er designet av Odd Leikvoll. Bestikkets enkle, dekorative form er ikonisk – Ramona har vært Hardanger Bestikks mestselgende bestikkserie i over 30 år siden det ble lansert i 1982, og den er like populær i dag. Ramona er rundere i formen enn Silje og Carina, men alle tre passer fint både til hverdags og til fest.

 

Tekst og bilder: Hardanger Bestikk

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.