Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Hvilken av karakterene i Mummidalen ligner du mest på?

Er du nysgjerrig som Mummitrollet eller forfengelig som Snorkfrøken? Les mer om de ulike karakterene her og finn ut hvem du ligner på!

 

 

 

Ninni har blitt usynlig fordi hun har blitt behandlet dårlig. Det eneste som synes av henne er en liten bjelle som henger rundt halsen. Ved hjelp av Mummifamilien får Ninni selvtilliten tilbake og kommer til syne.

 


 Mummitrollet er Mummimammas og Mummipappas sønn. Han elsker Mummimamma og familien sin mer enn noe annet. Han beundrer Mummipappa, spesielt hans mot. Mummitrollet er veldig nysgjerrig, men også sensitiv. Han har mange venner, men de viktigste er Snusmumrikken, Sniff og Snorkfrøken.

 

 

Trollmannen samler på juveler. Han rir på sin svarte panter over himmelen på jakt etter juveler, og det finnes en rubin som han enda ikke har funnet - kongerubinen.

 

Tufsla og Vifsla er to små figurer som gjemmer den store kongerubinen i sin koffert. De har utviklet et eget språk som andre har problemer med å forstå. Med Rubinen skjult flykter de til Mummidalen.

 

 

Stamfaren er hemmelighetsfull, stille og litt sjenert. Når alle i Mummihuset sover flytter han på møbler og bærer ned alle mulige ting fra loftet, til og med skrot.

 

 

 Tootikki er rolig, jordnær og klok. Hun er utrolig effektiv og en praktisk filosof. En god venn for livet!

 


 Politimesteren passer på dalen og alle som bor der. Ettersom dalen er et rolig og trygt sted har han ikke mye å gjøre. Mesteparten av tiden jager han luringen Stinky, som han alltid klarer å fange.

 

 

Mummipappa er veldig stolt av Mummihuset, ettersom han har bygd det selv. Gjester er alltid velkommen, og dørene står alltid åpne, selv om natten.

 


Lille My ble født på en midtsommersnatt inn i en stor flokk med søsken. Mammaen hennes er Mymlen, og hennes eldre søster heter også Mymlen, men er kjent som "den yngre". Lille My er den minste av alle, og også den villeste. Hun har både fullblodssøsken som hennes søster, og halvsøsken sånn som Snusmumrikken.

 


Snusmumrikken er en omreiser og Mummitrollets beste venn. Snusmumrikken er også halvbroren til Lille My og Mymlen. Når Snusmumrikken starter sin lange reise mot sør i november etterlater han et viktig brev til Mummitrollet. I brevet lover han å returnere til Mummidalen første vårdag.

 


Mymlen forelsker seg ofte. Hun er veldig jålete og forfengelig, men samtidig ansvarsbevisst og lojal!

 


Sniff er glad i alt som skinner, diamanter og rubiner. Han er ganske pysete og lat. På tur er det ofte han som begynner å klage først.

 


Hattifnattene hører aldri etter hva andre sier. Ved tordenvær blir de elektriske. Noen tror de er onde, men det er bare fordi de er spesielle.

 


Hufsa representerer ensomhet og mennesker som har vanskeligheter med å uttykke kjærlighet på riktig måte. Kan virke kald og skremmende, men vil deg egentlig bare godt!

 


Kjærlighetskruset - til noen du vil vise din kjærlighet, eller bare litt ekstra omtanke.

 


Stinky snurrer folk rundt lillefingeren. Han lever etter sine egne lover, er god til å bestemme, og tar ikke nei for et nei! Han kan være en ordentlig luring.

 


Mymlens mamma har 17 energiske barn, deriblant Mymlen og Lille My. Hun ser bare det gode i barna sine, selv om de finner på mye rart.

 


Snorkfrøken nyter å være midtpunkt. Hun sjarmerer og elsker å bli sjarmert. Hun er ikke bare feminin og forfengelig, men også kvikk og snarrådig.

 


Mummimamma er en snill mamma som tar vare på andre. Hun sørger for at Mummihuset alltid er trygt og kjærlig for alle medlemmene i familien og besøkende. Hun og Mummipappa møttes da hun holdt på å drukne i sjøen en stormfull natt, og han reddet henne.

 


Mummipappa er mannen til Mummimamma, og pappa til Mummitrollet. Mummitrollet er deres eneste barn. Selv om Mummipappa er familiens overhode er han ganske barnslig og eventyrlysten. Han holder dørene åpne om natten og ønsker alle en varm velkomst inn i huset.

 


Misa er Mummimammas hushjelp som engster seg mye, særlig når hun gjør rent. Misa eier en hund, Ynk, som hun deler hemmeligheter med, men som Snorkfrøken til slutt finner ut av. Misa er nedstemt og tar seg nær av ingenting, men med Snorkfrøkens hjelp finner hun livsgleden. 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.