Hopp til hovedinnholdet

Karen Blixen - Klassisk julepynt med kunstnerisk vri

La julestemningen spre seg med Ole Kortzau nye design! Årets kolleksjon inneholder litt kristtorn med bær, en ekte eviggrønn, hvit klassisk julepynt og på samme tid et gammelt kristent symbol. Med sitt doble hjerte omfavner Ole Kortzau et annet uunnværlig element i julen, kjærligheten.

Rosendahls Karen Blixen Christmas-serie er for mange selve symbolet på den koselige og tradisjonelle julen – gjennomsyret av historie og julesymbolikk som fortsetter å spre juleglede. Ole Kortzau laget sin første Karen Blixen-julepynt i 2007. Og hvert år tilføyes det ny hengepynt til kolleksjonen, laget i samme spesielle, håndlagde kvalitet og med så stor omhu og oppmerksomhet på detaljer at hver hengepynt ser ut som et lite kunstverk i seg selv, belagt med ekte sølv og gull.

2023-kolleksjonen inneholder dette sølvbelagte motivet med en engel og en nisse på en vippehuske. I Ole Kortzaus kjærlige og kreative håndverk er det naturlig at nisser og engler leker sammen. De er jo tross alt barn! Som de andre små hengende dekorasjonene i serien, er de ca. 7 cm høye.

Motivene i Karen Blixens Jul er ofte en kjærlighetserklæring til hvordan barn opplever julen. Men selv om Ole Kortzaus julehistorier er basert på virkeligheten, er de faktisk ikke ekte. Derfor er motivene alltid litt pompøse. De er alltid litt eksentriske, litt merkverdige. Ole Kortzau vil at vi skal stoppe opp, ta en pause – og oppdage alle de klassiske karakterene på en annerledes måte.

Med de tre nye hengende dekorasjonene i Karen blixens juleserie, presenterer designer Ole Kortzau oss nok en gang noen av julespesialitetene laget med en slik originalitet og et øye for detaljer. Hvert hengende dekorasjon skiller seg ut som et kunstverk i miniatyr.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.