Hopp til hovedinnholdet

Få en bedre smaksopplevelse med Cole & Mason

Cole & Mason er eksperter på krydderkverner og deres misjon er å gi deg en bedre smaksopplevelse av hvert måltid!

 

I 2019 feiret Cole & Mason 100 år med fantastiske smaker. Cole & Mason ble grunnlagt i London i 1919, og merket ble raskt forbundet med salt- og pepperkverner av høy kvalitet og ytelse.


I dag er de eksperter på krydder og deres misjon er å gi deg en bedre smaksopplevelse av hvert måltid, hver dag. Deres tips er å alltid ha plass på kjøkkenbenken til smakstilsetninger og krydderier. For smakstilsette matretter på beste måte er det viktig at krydderkvernene er lett tilgjengelig.

Fint kvernet krydder er ypperlig til supper og sauser. En grovere kverning er flott til blant annet biff. Det er rett og slett så enkelt at jo grovere du kverner, jo mer smaker og lukter det.


Hvorfor skal jeg kverne saltet eller pepperen tenker du kanskje? Ved å kverne pepperen kjenner du lukten på en helt annen måte og sanse skjerpes. Pepper er en naturlig del av kjøkkenet generelt, i flere retter er det essensielt å tilsette pepper. Effekten er helt annerledes fra nykvernet til hel pepper, og smaken kommer frem på en helt annen måte.


Det er viktig med gode kverner for å få mest mulig smak ut av saltet/pepperen. I Cole & Mason sine kverner har de valgt å ha karbonstål i kvernverket på pepperkvernen, for å kutte pepperkornene (ikke knuse). Dette gir maksimal smak. I saltkvernene er det ett keramisk kvernverk, som kutter de hardeste saltkrystaller, inkludert bergsalt.


Du kan være sikker på at Cole & Mason deler din entusiasme for hvordan et enkelt tilbehør kan forvandle matlagingen og matopplevelsen.

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.