Hopp til hovedinnholdet

Bli bedre kjent med de «skumle» figurene i Mummidalen

Den skumleste dagen i året står på de knirkete trappene, og vi har begynt å undre på hvordan en feiring i Mummidalen hadde vært. Noen av karakterene trenger kanskje ikke kostyme, da de ofte blir sett på som skremmende, men egentlig er de ikke farlige – bare litt spesielle og misforståtte.

 

 

Stamfaren er hemmelighetsfull, stille og litt sjenert. Når alle i Mummihuset sover flytter han på møbler og bærer ned alle mulige ting fra loftet, til og med skrot.

 

 

Hattifnattene er ikke de beste lytterne, faktisk så hører de aldri etter hva andre sier. Ved tordenvær blir de elektriske, og noen tror de er onde, men det er bare fordi de er littspesielle.

 

 

Stinky snurrer folk rundt lillefingeren. Han lever etter sine egne lover, er god til å bestemme, og tar ikke nei for et nei! Han kan være en ordentlig luring.

 

 

Trollmannen rir på sin svarte panter over himmelen på jakt etter juveler til samlingen sin, og det finnes en rubin som han enda ikke har funnet -kongerubinen.

 

Hufsa representerer ensomhet og mennesker som har vanskeligheter med å uttrykke kjærlighet på riktig måte. Hun kan virke kald og skremmende, men vil deg egentlig bare godt!

 

 

Lille My er den karakteren i Mummidalen som vi tenker må være helt rå på «knask eller knep». Av og til kan man skvette litt av Lille My sin energiske og bestemte personlighet. Hun bestemmer alltid selv hva hun vil og ikke vil gjøre, og er veldig direkte.

 

 

Hvilken av de «skumle» karakterene er din favoritt?

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.