Hopp til hovedinnholdet

Blomstrende inspirasjon til vårbordet

Vårkolleksjonen for 2023 fra Royal Copenhagen er den perfekte måten å ønske lyse dager velkommen inn til våre hjem. En måte å bringe nytt liv til en ny sesong, og samle venner og familie rundt vakre bord.

 

 

Hvert år minner vårens ankomst om et gjensyn med en sårt savnet venn. Varme lysstråler bryter gjennom vindusrutene som et løfte om en ny sesong. Med den følger spirende grener i alle regnbuens farger, og selvfølgelig vårkolleksjonen fra Royal Copenhagen. I år finner du blomster som rødkløver, perleblomst, vannlilje og gjøkesyre til vårens bord.

 

 

Vårkolleksjonen fra Royal Copenhagen er full av farger. Hvert egg er utsmykket med en individuell blomst basert på en dekorasjon laget av en av de talentfulle Flora Danica-malerne. Hvert år legges det til nye motiver, slik at samlere kan lage en unik blomsterbukett til sine vårdekorasjoner.

 

 

For 2023 pryder rødkløver, perleblomst og vannlilje påskeeggene. Hvert egg er laget i to varianter – en som viser hele blomsten og en der kronbladene elegant omringer egget. Perfekt som et hengende ornament eller som en del av en borddekking. På det store hengende egget utfolder kronbladene til en tulipan seg, og avslører nyanser av mykt gult og grønt. Bonbonniere med illustrasjon av skjermlilje og vasen med gjøkesyre er vakre gaveideer eller en herlig godbit til ditt eget vårinteriør.

 

 

En eksklusiv nyhet: Sikori og Sikori kronblader fra Royal Copenhagens vårkolleksjon får du kun hos Tilbords i Norge. Et vakkert tilskudd til årets påskeborddekking, eller til å henge på grener hentet fra hagen.

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.