Hopp til hovedinnholdet

Rosendahl - Tidløs dansk design som varer!

Rosendahl er dansk design som tåler å bli brukt – hver dag. Med det som fundament har Rosendahl alltid fokusert på å skape stilren design som gjør hverdagen vakrere, og som i stor grad også gjør den enklere gjennom å fokusere på funksjonalitet.

Rosendahl står bak produkter til hjemmet og bordet – fra enkelt porselensservise og glassdesign til funksjonelle kjøkkenredskaper og en omfattende Karen Blixen julekolleksjon. Vi er overbevist om at god design oppstår i balansen mellom praktiske ideer og presise utførelser. Derfor er Rosendahls design et møte mellom funksjonelle og stramme linjer som smelter sammen i flotte og holdbare produkter.

Vi jobber med geometriske former i et tydelig og intuitivt formspråk som skaper en visuell ro – en modenhet som Rosendahl er bundet av. Dette er produkter som passer inn uten å rope for høyt.

 

Til livets merkedager – og hverdagens små øyeblikk

Rosendahl er en del av et av landets største designhus, Rosendahl Design Group – en familie av designikoner som tåler å bli brukt og beundret – igjen og igjen. Siden 1984 har Rosendahl vært forbundet med enkel, funksjonell design som varer. Vår designfilosofi er å gjøre hver dag vakker, med produkter skapt for å feire både livets store merkedager og hverdagens små øyeblikk.

Rosendahl ble grunnlagt i 1993 av den visjonære Erik Rosendahl, som mente at kvalitetsdesign skulle være tilgjengelig for alle. Hans visjon og ambisjon kulminerte i det som i dag er et av Danmarks mest kjente designhus.

Han startet med å ta utgangspunkt i folks vanlige hverdag. Med en kommersiell tankegang som et solid fundament skapte Rosendahl en stolt tradisjon av dansk design som imponerer med enkel design og funksjonelle egenskaper. Design som er med på å gjøre den vanlige hverdagen vår litt vakrere og litt enklere. Og samtidig en design som tåler å bli brukt – slik at du kan ha glede av produktene i mange år.

De vakre detaljene og funksjonelle egenskapene i våre design har gjort Rosendahl til et populært valg for kundene – for når det gjelder kvalitet og tidløs design, er Rosendahl blant de beste på markedet.

Et av Skandinavias mest populære livsstilsmerker

Siden 1993 har Rosendahl konsekvent skapt funksjonell design i et formspråk som er lett å forstå. Rosendahl er et merke med mot og stor forståelse for hvordan mennesker lever – akkurat her og nå. Med produkter til hjemmet og bordet, fra funksjonelt kjøkkenutstyr og klassisk glassdesign til vakker borddekking og en omfattende Karen Blixen-julekolleksjon, har funksjonalitet og tilgjengelighet i både form og pris vært definerende for et av Skandinavias mest populære livsstilsmerker.

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.