Hopp til hovedinnholdet

Blomstrende vårfølelse med Royal Copenhagens påskeegg for 2024

Solens varme stråler som bryter gjennom skyene og små blomster som våkner til liv er sikre tegn på at våren melder sin ankomst. Royal Copenhagens vårkolleksjon for 2024 omfavner gledelige og livlige nyanser, og inviterer vårens blomstring inn.

Årets påskekolleksjon fra Royal Copenhagen består av dekorative egg, en vakker vase og en bonbonnier som beriker interiøret og borddekkingen. Blant sortimentet finner du også to delikate påskeegg dekorert med motiver av Rosa Lilje. Denne eksklusive duoen får du kun kjøpt hos Tilbords.

Bli inspirert av den nyeste kolleksjonen, og gå inn i våren på beste vis.

Royal Copenhagen påskeegg hengende på grener

Hvert år kommer påskeeggene med nye fargerike motiver, dekorert med unike blomster og planter. Finner du noen nye favoritter blant kolleksjonen kan de gjerne kombineres med gamle og elskede porselenskatter. Samle din egen bukett med fargerike egg, og dekorer hjemmet med vårstemning.

Royal Copenhagen påskeegg hengende i bukett

Årets påskeegg er prydet med vakre motiver som vekker vårfølelsen. Epleblomst med rosa kronblader, fløyelsblomst med dype, oransje fargetoner, og kornblomsten med sine slående, blå og fjæraktige kronblader – vakre blomster som alle er venner av våren.

Påskeeggene er perfekt til å henge i grener tatt inn fra hagen, eller til å pynte påskebordet. Kombiner gjerne egg i ulike farger og motiver, og skap en fargerik borddekking.

Royal Copenhagen påskeegg som del av borddekkingen

På vasen som også er en del av vårkolleksjonen springer bøken ut med sine slående grønne blader. På kolleksjonens bonbonnier pryder en blå iris – en nydelig blomst som er å finne i mange hager.

Royal Copenhagen bonbonnier

Royal Copenhagen vase

Våren markerer gjerne starten på gledelige sammenkomster og selskaper, og med blomstrende egg fra Royal Copenhagen kan du sette farger til vårbordet. Heng eggene i friske blomster og spirende grener i vakre vaser, eller dander de på bordet som en del av borddekkingen. Eller lag nydelige blomsterbuketter i porselensvaser som bringer våren inn i hjemmet.

Utforsk vårkolleksjonen og finn dine nye favoritter. Både påskeeggene, vasen og bonbonniere er perfekte gavetips!

Se mer påskepynt fra Royal Copenhagen

Royal Copenhagen påskeegg utendørs

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.