Hopp til hovedinnholdet

Royal Copenhagen- Bring en ny kombinasjon til bordet

Skapet er fylt med skatter som venter på å bli brukt på nye måter. La dine favoritter få komme frem, og utfolde seg gjennom vakre kombinasjoner som gir bordet personlighet. Kanskje en nyankommen klassiker fra Royal Copenhagen også kan ta plass? Både Sort Mega Riflet og Prinsesse finner du nå hos Tilbords.

 

 

Sort og hvit er en sikker vinner for ethvert hjem, og Royal Copenhagen lar deg leke med det monokrome og eksperimentelle: Tilfør et snev av delikate, hvite blonder til det modern Sort Mega Riflet, og se ren magi bli til.

 

 

Et klassiske mønster med endeløse muligheter. Prinsesse med sin elegante, håndmalte blondekant er den perfekte ramme for en verden av kombinasjoner. Skap en elegant kombinasjon med Hvit Riflet, eller et litt mer lekent utrykk med de store blomstene fra Blå Mega Riflet.

 

 

Et frisk pust i hverdagen? Skap en avslappet atmosfære til de personlige stundene ved å blande ulike mønstre, farger og materialer. Prinsesse og Blå Mega Riflet er like vakker i sin enkelhet som på et dekket bord.

 

 

Blå Mega Riflet med sine store håndmalte blomster og palmetter er en evig favoritt fra Royal Copenhagen. Komplementert av Blueline blir blomsten vakkert rammet inn av en håndmalt blå linje, som skaper en harmonisk kontrast til det store mønsteret.

 

 

Finn din favorittkombinasjon fra Royal Copenhagen.

 

 

 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.