Hopp til hovedinnholdet

Så enkelt er det å bruke Tenderflame

Trygge, varmende flammer uten sot, lukt og skadelige stoffer. God stemning som skåner både mennesker og miljø. Det er ikke rart at Tenderflame har blitt mange nordmenns nye favoritt!

Tenderflame tilbyr et bredt spekter av lykter, fakler og peiser til hus, hytte og hage. Med det unike brennstoffet Tenderfuel, kombinert med en skikkelig smart stålveke, kan du nyte lune koseflammer hele året – og helt uten bekymringer.

Klar for å lyse opp omgivelsene med Tenderflame? Hele utvalget finner du her

Tenderflame lykter på bord

På mange måter er Tenderflame som lykter og peiser du kjenner fra før: Du tenner på, og får lys og varme tilbake. Selv med ny teknologi og brannsikker væske som utgangspunkt, er produktene svært enkle å bruke:

Slik tenner du Tenderflame

Alle Tenderflame-produkter bruker Tenderfuel, en trygg og giftfri væske som kun brenner i kombinasjon med den spesielle stålveken. Det er viktig at du kun bruker Tenderfuel.

Bordlykter: Fyll beholderen med litt klaring til toppen (NB! Litt forskjell fra lykt til lykt, så sjekk bruksanvisningen), plasser veken korrekt og hell så litt Tenderfuel på selve veken. Bruk en lang lighter for å tenne på, dette kan ta et par sekunder.

Peiser med 90 mm veke: Fyll tanken, sjekk den røde indikatoren for å se hvor full den er (kapasiteten er 500 ml). Hell litt Tenderfuel på veken, og tenn den med en lang lighter/stormlighter.

Peiser med 180 mm veke: Ta lokket av tanken og fyll på, den røde indikatoren viser hvor full den er (kapasiteten er 1 liter). Sett på lokket, hell litt Tenderfuel på veken og tenn den med en lang lighter/stormlighter.

Vi anbefaler at du tar vare på bruksanvisningen som følger med ditt Tenderflame-produkt, slik at du alltid har den tilgjengelig dersom det er noe du lurer på.

Slik slukker du Tenderflame

De mindre bordlysene blåser du ut som et vanlig lys. For større lykter og peiser bruker du ildslukkeren som følger med produktet. Ved å dekke veken, slukkes flammen.

Tenderflame lykt og lighter

Bedre for inneklimaet

Visste du at femti Lilly-lykter fra Tenderflame forurenser mindre enn ett eneste telys? Det er fordi Tenderflame-produktene brenner uten røyk, aske, sot og os – de rene flammene er rett og slett helt uten negativ innvirkning på luftkvaliteten.

For å ha alt på det rene, har flammeentusiastene i Tenderflame gjennomført en rekke tester av teknologi og produkter. Resultatene viser at Tenderfuel produserer vann, fukt og en minimal mengde CO2 som ikke skader miljøet.

Varmende peis uten pipe

Å varme seg foran en koselig peis var tidligere forbeholdt dem med pipe, men med Tenderflame kan drømmen gå i oppfyllelse for alle.

Den største peisen yter over 2000 watt, noe som tilsvarer to vanlige panelovner. Og uansett størrelse, brenner flammen like rent. På den måten kan du nyte alle fordelene en peis gir, uten besværet med aske og røyk.

Tenderflame peis i stue

Tryggest på markedet

Flammer skal alltid behandles med forsiktighet, særlig når barn og dyr er til stede. Likevel kan det være godt å vite at Tenderflame er fullstendig sikkert å bruke. Så sikkert, at du faktisk kan fylle på Tenderfuel mens veken brenner! 

Har du opplevd at flammen knitrer? Dette er helt ufarlig, og kan skje hvis produktet ikke har vært brukt på en stund, samlet fukt fra omgivelsene, stått ute over natten e.l. Du kan løse det ved å slukke ilden, fukte veken og tenne opp på nytt. Alternativt kan du helle ut væsken som er igjen i beholderen, fylle opp, fukte veken og så tenne opp igjen.

Samles rundt bålet?

Forleng sommerkvelden med en utepeis, samles rundt bordpeisen når skumringen går over til natt, eller lys opp hagestuen med flammende lykter: Med Tenderflame kan du ta med deg de behagelige flammene akkurat hvor du måtte ønske. NB! Tenderflame-produktene bør ikke utsettes for regn eller fuktig vær.

Tenderflame peis og lykter utendørs

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.