Eksklusiv espressomaskin for kaffekapsler fra svenske Sjöstrand

Sjöstrand – en ambisiøs svenske med røtter i Stockholms skjærgård – er forpliktet til å gjøre kaffeopplevelsen enda bedre. Med en lidenskap for bærekraft, design og god kaffe er dette de grunnleggende prinsippene som leder an.

 

 

Sjöstrands 100% økologiske og Fair Trade kaffe er håndplukket fra noen av verdens mest ettertraktede kafferegioner. Den er ristet i nordisk stil for å fremheve de unike, lyse smakene til kaffebønnene og pakket i komposterbare kapsler laget av plantefibre. Sjöstrand ønsker å ta fullt ansvar for enhver påvirkning bedriften måtte ha på samfunnet og miljøet. For å gå fra negativ til positiv påvirkning kompenserer Sjöstrand klima gjennom VI-Skogen, en organisasjon som planter trær og bekjemper fattigdom.


Kaffe som kun etterlater god smak – ganske enkelt.

 Sjöstrand espressomaskin er designet og håndlaget for å være et estetisk og funksjonelt favorittutstyr i hverdagen din. En skikkelig designklassiker i tidløst rustfritt stål og med komponenter av høy kvalitet som sørger for at alle smaker og aromaer fra kaffen kommer i en perfekt balanse. For å bruke ressursene klokt og sikre lang levetid, kan maskindelene enkelt skiftes ut eller repareres. Når du bruker Sjöstrand-maskinen og komposterbare kapsler, kan du skjenke deg selv en perfekt kopp ærlig, miljøvennlig kaffe ved å trykke på en knapp.

 

 


Historien bak Sjöstrand


En espressomaskin i julegave ble utgangspunktet for en reise som startet i 2011 og endte med Sjöstrand sin populære espressomaskin. Kapsler i metall og maskiner i plast føltes verken estetisk eller etisk riktig. Dette lå til grunn for ideen om å lage kapselkaffe til en bærekraftig og skandinavisk designet opplevelse. Så Sjöstrand bestemte seg for ikke bare å lage kaffe, men også å designe sin egen espressomaskin.


Skandinavisk minimalistisk design var grunnideen da de første skissene av Sjöstrands kaffemaskin ble produsert. Maskinens rette linjer var det primære. Spaken ble lagt til for å skape en følelse av at du lager en espresso selv, selv om det er en maskin til kapsler. Stålkanten på toppen er et designelement som samtidig gjør det mulig å plassere et par kopper på toppen, uten risiko for at de faller ned under bryggingen. Gamle tradisjonelle italienske espressomaskiner har vært inspirasjon for utformingen av kaffeuttak, og utseendet og designen får deg til å tenke på god kvalitetskaffe. For å minimere avfall støtter vi retten til reparasjon, og om nødvendig kan maskinen enkelt repareres av en av våre servicebutikker i Europa.

 


I dag er Sjöstrands espressomaskin et stil-ikon blant kapselmaskiner, og produktene våre selges i over 25 land. Og vi har klart å gjøre kapselkaffe til en vel designet og bærekraftig nytelse, og som varer lenge.


Hvordan jeg foretrekker kaffen? Jeg liker å starte dagen med en dobbel espresso. Gjerne Sjöstrands No1, som er vår kraftigste mørke espresso. Etter lunsj foretrekker jeg en høyere kaffe, for eksempel en Lungo, toppet med litt skummet melk. Vi har to fantastiske varianter av Lungo, men min personlige favoritt er No5 som har et lite hint av sjokolade.

John Ekeberg, partner og salgssjef i Sjöstrand Coffee

  

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.