Hopp til hovedinnholdet

Zwiesel - En bedre smaksopplevelse!

Klassiske ølglass med tradisjonell og moderne eleganse - utviklet sammen med øleksperter. Utvalget av ølglass fra Zwiesel er nesten like mangfoldig som ølkulturen og øltypene. Uansett hvilken type øl du foretrekker, vil Zwiesels store ølserie tilby det rette glasset som gir en bedre smaksopplevelse.

 

 

 

Zwiesel har en lang historie og 150 års erfaring med produksjon av glass og krystall.

Et riktig glass er et viktig verktøy for å nyte god drikke. Riktig lysstyrke, klarhet, vekt og klang. – kunsten å treffe den riktige noten.

 

 

 

3 tips for en bedre smaksopplevelse

 

Riktig glass

Et godt øl fortjener, i likhet med gode viner, et riktig glass. Dette har mye å si for smaksopplevelsen, enn om du drikker ølet rett fra en flaske eller boks.

 

Helling

I tillegg til glassvalg, bør ølet skjenkes riktig og temperaturen skal være tilpasset øltypen.

 

Rengjøring

For at ølet skal være fullkomment, bør glasset rengjøres korrekt og ikke inneholde rester av fett og smuss. Da unngår man at ølet blir flat og mister skummet. Ølskum er svært sensitivt for fett. Glassene tåler oppvaskmaskin, men øl-entusiaster sverger til håndvask. Da helst med oppvaskbørste kun til dette formål. Slik kan du sikre at det ikke legges en usynlig fetthinne i glasset.

 

 

 

Weissbier Ølglass 

Hveteølglass utviklet sammen med øleksperter. Glasset har et punkt i bunnen hvor karbondioksid bundet i ølet løses opp og gir et bedre skum. Ølet vil smake som om det har blitt tappet over tid. Perfekt for en fruktig hveteøl.

 

 

Pilsner Ølglass 

Et elegant, rett glass med stett som nytes til lette og friske øltyper som en klassisk pilsner. Glasset har et punkt i bunnen hvor karbondioksid bundet i ølet løses opp og gir et bedre skum. Ølet vil smake som om det har blitt tappet over tid.

 

 

Lager Ølglass 

Med sin elegant tulipanform, fremhever dette universale ølglasset fruktige og maltfulle aromaer. Den kurvede toppen gjør at ølet treffer treffer tungen perfekt. Disse egenskapene passer bra til både lager, stout og surøl.

 

 

 

IPA Ølglass 

Glass med en flott form gir best mulig smak, aroma og balanse til øl av typen IPA som har høyt innhold av humle. Kan også brukes til hveteøl.

 

 

Stout Ølglass 

Glassets vide topp og klokke frigir fyldige aromaer av malt, kaffe og sjokolade - som er perfekt for en stout.

 

 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.