Årets sangfugl 2022 – Poppy

Kay Bojesen er kjent for sine originale fortellinger i tre, og sommeren 2021 ba vi alle Kay Bojesens fans hjelpe til med å skrive videre på historien. Vi designet to nye sangfugler med hver sin skjønne personlighet og fine farger og laget en avstemning avgjøre, hvilken av de som skulle tilføres Kay Bojesens kolleksjon av fugler.

 

 

 

Årets fugl 2022 er Poppy, den er inspirert av den ro og tilstedeværelse Kay Bojesens var i besittelse av, når han designet. Det krever fokus og fordypelse for å være kreativ og skape, og det minner Poppy oss om med sine avdempede farger i røde nyanser, de er jordnære og skaper ro. Kroppen har en dyp, vinrød farge, som komplimenteres av hodet i en nydelig terrakotta og de blanke, orange benene og nebbet. Tilsammen gir det en elegant og harmonisk fugl med et balansert og klassisk uttryk. 

 

 

Poppy produseres i et begrenset antall og er gravert med årstall. Hun er en smule mindre en den klassiske sangfuglen, men akkurat like sjarmerende. Poppy er laget i FSC-sertifisert bøk, som garanterer at trærne er plantet, dyrket og fellt på en forsvarlig måte. Hun er håndmalt med stor presisjon og dyktighet, akkurat som alle Kay Bojesens figurer.

 

 

Kay Bojesens sangfugler er et godt eksempel på, hvordan han med et simpelt formspråk klarte at gi sine figurer liv og sjel, så de den dag i dag snakker til fantasien og barnet i oss alle på tvers av alder og generasjoner.

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.