Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Gold Grande er en av høstens vakreste nyheter

Vi har fått inn det nydelige serviset Gold Grande fra Royal Porcelain. Serviset er produsert i den fineste typen porselen med en elegant dekor i gull.

 

 

Nå i høst får vi inn dette nydelige serviset fra Royal Porcelain. Serviset heter Gold Grande og er produsert i benporselen - den fineste typen porselen - og med en elegant dekor i gull. Serviset er ideelt å dekke på med til de ekstra fine anledningene.

 

 

Gold Grande er et allsidig og elegant servise i benporselen. Serien har tradisjonelle former med et delikat design i varme gulltoner. Kombinasjonen av matt og blank finish i glasuren gir Gold Grande et elegant og luksuriøst uttrykk.

 

Serien består av 15 deler og inkluderer det du trenger til frokost, lunsj, middag og kaffe.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.