Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til det grønne kjøkkenet

Den nye Green Tools serien fra Eva Solo er både en hyllest til nye, grønne vaner på kjøkkenet og nye bærekraftige måter å produsere på.

 

Veganere, vegetarianere, fleksitarianere, pescetarianere og kjøttspisere: Velkommen til det grønne kjøkkenet! Det avgjørende er ikke det som ligger på tallerkenen, men hvordan det smaker.

Den nye Green tools-serien fra Eva Solo består av funksjonelt og bærekraftig kjøkkenutstyr som får frem smaken i alle råvarene naturen har å by på. Med bl.a. krydderknuser og sitruspresse blir det nå lettere å tilberede tilbehøret som gir salaten og grønnsakene litt ekstra smak. Og når maten smaker mer, økes metthetsfølelsen.

Alle håndtak i serien er fremstilt av bærekraftig materiale, der 50% kunststoff er erstattet av hvetefibre. Green tools er dermed både en hyllest til nye, grønne vaner på kjøkkenet og nye bærekraftige måter å produsere på.

Green Tool Vuggekniv
Denne halvmåneformede funksjonelle kniven er velegnet til hakking av grønnsaker. Vugg den buede kniveggen frem og tilbake over for eksempel krydderurter. Kniven er utformet med et stabilt og behagelig håndtak i begge ender.

Green Tool Pizza & Urtekutter
Enkel og rask kutting, skjæring og hakking. Med denne flerfunksjonskniven går det som en lek å skjære gjennom en sprø pizza eller hakke og skjære opp urter. Skaftet gir et godt grep som gjør at kniven ligger godt i hånden og gjør den til en fornøyelse å jobbe med.

Green Tool Hvitløksknuser
Knus og press hvitløk på et øyeblikk. Hvitløksknuseren har et godt håndtak, noe som gjør den lett å håndtere.

Green Tool Krydderknuser
Gjør det enkelt å kverne og knuse krydder. De utvalgte krydderne havner i en underskål, klar til bruk i maten. Den organiske formen gjør knuseren lett og behagelig å bruke.

Green Tool Sitruspresser
Press saften – og bare saften – ut av velsmakende sitrusfrukter. Press frukten med et lett trykk mot pressen, og saften renner ned gjennom skaftet som fungerer som trakt, og direkte ned i f.eks. karaffel eller glass.

Green Tool Burgerpresse
Flotte og runde burgere på et blunk! Burgerpressen er perfekt til vegetarburgere av f.eks. kikerter og grønnsaker, men den kan selvfølgelig også brukes til å lage runde og fine burgere av kjøtt. Enkel design og godt grep gjør burgerpressen enkel i bruk og rengjøringsvennlig.

Green Tool Urtekniv
Urtekniven gir deg full kontroll når du for eksempel skal kutte opp urter og små grønnsaker. Den skarpe eggen gir urtekniven høyeste skjæreevne, noe som gjør skjærejobben enkel og sikrer at du kan kutte og skjære med stor presisjon. Skaftet er utformet slik at kniven ligger stabilt og sikkert i hånden, uansett om du bruker et skjærebrett eller gjør jobben for hånd.

Green Tool Tomatkniv
Tomatknivens sagtakkede blad skjærer seg raskt gjennom tomatens seige skinn og andre frukter og grønnsaker. Kniven egner seg spesielt godt til kutting av mat med skorpe eller skinn.

Green Tool Santoku
Santoku er en fantastisk universalkniv til kjøkkenet som egner seg godt til både hakking og kutting av grønnsaker, kjøtt og fisk. Det tynne og skarpe bladet gjør at Santoku-kniven er både brukervennlig og ypperlig til presisjonsarbeid.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.