Hopp til hovedinnholdet

Eksklusive og sofistikerte lykter, vaser og isbøtter

Serien The Bucket fra Magnor Glassverk består av lykter, vaser og isbøtter designet av den kjente stylisten Jan Thomas.

 

 

 

Jan Thomas er Norges mest kjente stylist. I tillegg er han foredrags-holder, programleder og TV-profil, forfatter og suksessfull gründer med to skjønnhetssalonger i Oslo. Han er stadig i media og triller også terning som motepoliti. Med egen makeup/ hårpleie/ varmeverktøy/ hudpleie/ stylingbøker, har han oppnådd en eventyrlig suksess og er i ferd med å bli et av Norden største beautybrand. For Jan Thomas har det aldri vært produktet som har stått i fokus. Det har alltid vært mennesket og evnen til å skape opplevelser.

Med over 20 år i Hollywood og utallige reiser, har han observert og latt seg inspirere av sine reiser verden rundt. Han startet med hår, og brukte mange år som internasjonal toppmodell og kjendisstylist i Hollywood. Alle fra Scarlett Johansen, Sharon Stone, Helen Mirren, Uma Thurman og Anne Haddaway, har vært hans nære kunder. Inspirasjon finner Jan Thomas i sine reiser og tiden han tilbringer i noen av verdens største byer. Men roen og evnen til å reflektere, henter han fra turer i naturen med bokseren Kennedy og de varme, fine menneskene han omgir seg med.

 

Nå er han klar til å bli personlig med oss. For Magnor Glassverk er han designet den eksklusive seriene THE BUCKET. Denne eventyrlige serien som han gleder seg til å dele med oss, er selvsagt basert på og inspirert av hans eget liv. Velkommen til Jan Thomas sin glamorøse interiørverden!

THE BUCKET er en eksklusiv og sofistikert serie lykter, vaser og isbøtter, designet av den kjente stylisten Jan Thomas. Inspirasjonen har han hentet fra sitt barndomshjem der moren alltid sørget for vaser med bugnende blomster. Blomstene stod alltid fremme, og når kvelden kom, tente hun levende lys. Disse gode minnene har Jan Thomas videreført til sin egen design formet som en vakker og tidløs isbøtte. Formspråket er maskulint og elegant, med en touch av Hollywood-glamour. THE BUCKET vase/lykt/isbøtte er hverdagsluksus og funksjonelle produkter som kan benyttes på mange måter.

THE BUCKET kommer i fire størrelser og tre sobre interiørfarger; Earth Brown, Soft Grey og Royal Blue. Formen er tegnet av Jan Thomas selv, og fargene er nøye utvalgt av han for å gi ditt hjem litt ekstra styling
og luksus.

THE BUCKET består av en telykt 9,5 cm, vase/stormlykt 16 cm, vase/stormlykt 20 cm og isbøtte/vase 24 cm. Serien er munnblåst og håndlaget i gjennomfarget glass av yrkesstolte glassblåsere, og er perfekt for deg som setter pris på det estetisk vakre, men samtidig verdsetter funksjon, kvalitet og god design. Alle deler har Jan Thomas sin kjente og karakteristiske signatur, som bevis for beste kvalitet og merkevare.

Jan Thomas har stylet mennesker i en årrekke, nå er han klar for å style hjemmene våre med stramme stilrene former som eksklusive isbøtter, skinnende lykter og sobre vaser. 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.