Vårens nyheter fra Magnor!

 

GALAXIE, designet av Storm for Magnor Glassverk

 

GALAXIE er elegante og stemningsfulle lykter og vaser i tre størrelser, designet av stylisten Storm Storm, i en lekker koksgrå farge. Inspirasjonen til dette lekre designet har han hentet fra den magiske nattehimmelen med stjerner som funkler og drømmer som styrer fantasien.

Med GALAXIE har designeren skapt vakre lykter som i mørket minner om glitrende stjerner og planeter i ulike størrelser på nattehimmelen. Det fantastiske lysspillet har blitt til lekre lykter som er myke i formen og gir et nydelig lysspill i ethvert interiør. Lyktene har også funksjon som vaser med en åpning som smalner perfekt og holder godt på blomstene. Den koksgrå fargen er sofistikert og vakker, og vil alltid fremheves i interiøret. GALAXIE gir en følelse av hverdagsluksus enten som vaser gjennom dagen eller som lykter om kvelden. 

 

 

FJORD, designet og illustrert av Knut & Kjartan for Magnor Glassverk

 

FJORD er serviset som tar arven vår på alvor og leker visuelt med nostalgiske, så vel som moderne, elementer. Det er en fusjon mellom epoker og en flørt med klassiske blå porselenstradisjoner. Knut & Kjartan har gått bort fra den koboltblå fargen og heller valgt et moderne jeansblått univers. Illustrasjonene er malt i akvarell av designerne selv. Serviset gjenspeiler norske folkeminner fra Valdres og Finnskogen, så vel som arkitektur fra dagens moderne samfunn.

 

 

Knut og Kjartan ønsket å gå i barndommen og gjenskape tryggheten på bestemors kjøkken. De ville videreføre gamle tradisjoner på en ny måte og har hentet elementer både fra rosemaling og treskjæring fra traktene hvor de begge vokste opp. Kontrasten ligger i det litt uventede, hvor moderne arkitektur møter organiske elementer, uten å miste syne av arven vi må ta vare på og videreformidle. Formspråket er organisk og tradisjonsrikt. Derfor er dette serviset laget for å hedre alle bestemødre som har skapt trygget og varme på ethvert norsk kjøkken gjennom tidene.

 

 

 

 

DRINK, designet av Halvor Bakke for Magnor Glassverk

DRINK er stilige og glamorøse barglass formgitt av interiørdesigneren Halvor Bakke. Serien kommer i fire størrelser; dram/likør, gin & tonic, longdrink og cocktail/espresso martini. DRINK er klassiske barglass med tradisjon tilbake til de gode gamledager da drinker var høytid og fest

 

Inspirasjonen til formgivningen har Halvor Bakke hentet fra jet-set-barer med forfriskende drinker verden rundt. Gleden og den sobre atmosfæren har blitt til en lekker og stram barserie. 

DRINK er munnblåst og håndlaget i funklende klart glass i kombinasjon med sobert gjennomfarget koksgrått glass med optikk, struktur og eksklusiv håndslipt dekor. Hver og en er helt unik, ingen blir eksakt like. De bærer alle Halvor Bakkes velkjente signatur for varig verdi.  Barserien DRINK oser av luksus og godt håndverk, og vil lett imponere dine gjester.

 

 

 

 

FAMILY, designet av Finn Schjøll for Magnor Glassverk

FAMILY er en sjarmerende og elegant vase med myke og moderne former. Den kommer i tre lekre størrelser i funklende klart glass, og er formgitt av blomsterdekoratøren og tv-profilen Finn Schjøll. Med inspirasjon hentet fra hans vidunderlige blomsterverden, har han skapt en stram og tiltalende vase som vil være et naturlig midtpunkt i hjemmet for hele familien.

Finn Schjøll kan blomster, og har gitt FAMILY de egenskaper en vase bør ha. Den stramme kanten holder godt på blomstene slik at de står vakkert. Den runde formen har plass til mye vann som gjør at blomstene lever lengre. Vasen krever bare noen få blomster, blader, strå eller grener, og kan benyttes alene eller flere i gruppe. 

Inspirasjonene til vasene og de ulike størrelsene har designeren hentet både fra blomsterverden og fra mangfoldet i familier. Familier er ulike og har familiemedlemmer som er forelder, ungdom, barn, barnebarn, men også ektefelle, partner, søsken, søskenbarn og tante/onkel. Enten man er alene, eller har liten eller stor familie, vil vasene FAMILY skape glede og være et midtpunkt. FAMILY er moderne og instagram-vennlige vaser for deg som setter pris vakre blomster og ønsker å ha det hyggelig hjemme.

 

 

 

NOIR COCKTAIL, designet av Halvor Bakke for Magnor Glassverk

NOIR COCKTAIL er nyhet og en videreføring av den populære serien NOIR, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. Cocktailglasset NOIR lar cocktailen utfolde seg både smaksmessig og utseendemessig. Den estetisk runde og myke formen gir god plass både til drikke og pynt. Den høye stetten holder drinken kjølig og frisk, og hindrer at cocktailen varmes opp av hånden. Det store volumet gjør at glasset passer perfekt til cocktails, drinker, bobler, forretter, desserter og konfekt. Cocktailglasset er et lekkert supplement til NOIR eller som tilleggsglass til andre serier. Den sorte fargen er glamorøs og fristende. Vi drikker som kjent med øynene.

NOIR er fløyelsmyk og mystisk som en forførende parisisk kveld. Inspirasjonen har designeren hentet fra sine reiser til Le Marais i Paris, et trendy område med særpreg av naturmaterialer, mørk eleganse og fantastiske matopplevelser på verdenskjente restauranter med gourmetmat. Det er denne følelsen Halvor Bakke formidler med NOIR. Selv er han glad i å lage mat og mikse drinker, og serverer alltid av glass som hever opplevelsen og blir lagt merke til.

 

 

 

VOYAGE ADD ON, designet av Storm for Magnor Glassverk

VOYAGE stor tallerken og dyp tallerken er to etterlengtede deler i den trendy porselensserien VOYAGE, designet av stylisten Storm Storm. De nye delene er rene, praktiske og elegante. Begge tallerkener er holdt i hvitt med enkle detaljer i form av en liten sort palme og sorte kanter. Delene glir sømløst sammen med resten av serviset og gir en touch av art deco og luksuriøs fransk bistro.

Inspirasjonen har Storm hentet fra sine reiser verden rundt, fra motedesignere og eksklusive interiører. Han elsker hoteller, og ønsker å bringer hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen. Storms tid som designer av boutique-hotell midt jungelen i Tulum i Mexico, inspirerte til å inkorporere vakre, håndtegnede elementer derfra, bl.a. noe av det vakreste Storm vet; palmen. Palmen symboliserer en personlig opplevelse av lykke og frihet. Den har også positiv symbolikk i forhold til vennskap; om å stå imot press fra andre, gode nyheter, tålmodighet og komfort.

 

Enkle, stramme former og art deco dekor gir en moderne følelse for deg som ønsker et annerledes og kulere servise. VOYAGE passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat.  Serien innbyr til stilige borddekkinger som kan samle familie og venner, men er like fin i en borddekking for to som i et stort og festlig vennelag. 

 

 

 

 

 

PURE MOLE, designet av Halvor Bakke for Magnor Glassverk

PURE MOLE er et sobert 24-delers bestikksett med lun glamfaktor, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. Dette nye bestikket er en videreføring av Pure Black og Pure Champagne. PURE var Magnors første bestikkserie, og serien er nå utvidet med en tidsriktig og trendy MOLE coating.

PURE er inspirert av naturens renhet og har et designuttrykk som passer perfekt i nordiske hjem. Bestikket er tilpasset i størrelse og stort nok til dagens tallerkener. PURE er moderne og tidløst, stramt og maskulint, og er samtidig trendy med det nye muldvarp-fargede utseendet.

 

 

Inspirasjonen til fargen MOLE, som betyr muldvarp, har Halvor Bakke hentet fra sitt interiørunivers. Her valgte han de gyllne og varme muldvarp-tonene fra fargekartene og overførte de til bestikk. Fargenyansen MOLE er dempet og skaper harmoni. Den passer perfekt til dagens uttrykk på serviser, og vil garantert bli en pryd på bordet.

 

 

 

 

 

ROCKS CLEAR BOLLER, designet av Halvor Bakke for Magnor Glassverk 

ROCKS CLEAR BOLLER, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke, er lekre og funksjonelle. De er laget etter etterspørsel fra forbrukere som ønsker seg klare Rocks-boller, en videreføring av de populære lyktene og lampene. ROCKS boller er nå tilgjengelig i tre størrelser og tre farger; klar, koks og topas.

Inspirasjonen til formgivningen har Halvor Bakke hentet helt tilbake til istiden, fra sine turer til Mølen. Der har han ruslet i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har latt seg inspirere av formene og fargespillet i landskapet og lekt med naturens egne former. Slik skapte Halvor Bakke bestselgerserien ROCKS. Naturens vakre og nakne former, har her blitt til lekre og klare boller.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.