0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Ren luksus


Nyhet fra Magnor Glassverk ute i butikkene nå! Skyline Lux Clear er designet av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke.

 

Publisert: 15. april 2019

Tekst: Magnor Glassverk

Foto: Magnor Glassverk

 

 

Skyline Lux Clear er den glamorøse luksusvarianten av den populære serien Skyline. Skyline Lux har en eksklusiv håndslipt dekor, og er formgitt av den populære møbel- og interiørdesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser rundt om i verden. Skyline ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai der han satt i 43.etasje, så ut over byen og ble fascinert av alle lysene og byens konturer. Han ga Skyline et stramt, rent og maskulint uttrykk som en illusjon av byens stilrene linjer. Den eksklusive håndslipte dekoren skaper et sofistikert interiør. Skyline Lux kommer også i en koksgrå variant.

 

 

Skyline Lux Clear er isklar og funklende, og består av vase 30 cm, stormlykt/vase 15 cm og stormlykt/vase 20 cm med vidunderlige sylinderformer og glamorøs håndslipt dekor. Serien er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere og bærer Halvor Bakkes kjente signatur for varig verdi. Her oser det av ren luksus og ekte håndverk.

 

Tilbake