Hopp til hovedinnholdet

Amundsen Spesial - Nydelig pestobrød

Pestobrød er en herlig smaksopplevelse som forener den rike, krydrede smaken av pesto med luftig, nybakt brød. Denne enkle oppskriften er perfekt til frokost eller som en deilig forrett som vil glede dine smaksløker og imponere gjestene dine. Oppdag den perfekte balansen mellom den herlige pesto smaken og brødets deilige tekstur. La oss komme i gang!

Dette trenger du:

  • 7 dl mel
  • 4 dl lunket vann
  • 1 pose gjær
  • Salt
  • Amundsen Spesial Italiensk saltmix 
  • Amundsen Spesial Grønn Pesto
  • Amundsen Spesial olivenolje

 

Fremgangsmåte:

Deigforberedelse:

Start med å blande ingrediensene til en deig som får en litt tykk, grøtaktig konsistens. Dette inkluderer hvetemel, tørr gjær, sukker, salt, og lunkent vann.

Olivenolje og første heving:

Mot slutten av deigblandingen, tilsett 3 spiseskjeer Amundsen olivenolje. Du trenger ikke å blande den helt inn i deigen.

Dekk deigbollen med plastfolie og la den heve i omtrent 30-45 minutter, eller til deigen har doblet seg i størrelse.

Forming og etterheving:

Hell deigen over i en form som er smurt med litt olivenolje. Dette gir brødet en herlig smak og forhindrer at det kleber seg.

La deigen etterheve i formen i ca. 30 minutter.

Forvarming av ovn:

Varm opp ovnen til 220 grader.

Pesto og kryddertopping:

Ta Amundsen grønn pesto og trykk små klatter av den ned i deigen på mange forskjellige steder. Dette vil gi brødet en intens pestosmak.

Topp deigen med litt Amundsen Italiensk saltmix for ekstra smak, og drypp ytterligere olivenolje over brødet for en herlig glans og smørighet.

Steking:

Plasser brødet nederst i ovnen og stek det i ca. 30 minutter, eller til det har fått en fin gyllen farge og er gjennomstekt.

Avkjøling:

La pestobrødet avkjøles på en rist før du skjærer det opp og serverer.

 

 

Nyt dette herlige pestobrødet med en intens smak av pesto og den ekstra smaken fra Amundsen olivenolje, grønn pesto og Italiensk saltmix. Det er en flott måte å starte dagen med en smakfull frokost eller å servere som et delikat tillegg til ethvert måltid.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.