Hopp til hovedinnholdet

Amundsen Spesial - Ovnsbakt torsk med rød pesto

Trenger du et middagstips? Prøv ovnsbakt torsk med rød pesto fra Amundsen!

 

 

Dette trenger du:

(4 personer)

Torskefilet

Amundsen Spesial Rød Pesto

Amundsen Spesial Italiensk Saltmix

salt/pepper

Cherrytomater

Amundsen Spesial olivenolje.

 

 

 

Sett stekeovnen på 200 grader.

Torskefilet deles i porsjonsstykker à ca 160 gram, og legges i ildfast form.

Bruk gjerne torskeloins, da blir alle stykkene like tykke, og du har mer kontroll på steketid i ovnen.

 

Topp torskefileten med 1 ss rød pesto, og cherrytomater delt i to. drypp over litt olivenolje og salt/pepper over før du setter i ovnen i ca 15 min.

 

 

Kan serveres på godt surdeigsbrød, som sprøs lett i en stekepanne med 1 ts meierismør.

Eller server som middag sammen med dampede asparges og båtpoteter.

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.