Bruk julepynten din som kuvertpynt

Vi er veldig for at man noen ganger skal ta frem de fineste glassene, serviset og pynte litt ekstra på en helt vanlig hverdag også – ikke bare bruke tingene man er glad i til de høytidelige anledningene. Det gjelder også julepynt, og man kan pynte fint på kuverten både i november og hele desember.

 

Winter Wonderland på bordet

Med kritthvitt porselen og klare glass kan du dekke opp til Winter Wonderland på bordet. Det gir julebordet en elegant og stilrent look, som får den metalliske julepynten til å skinne.
Her har Camillapihl.no Magazine dekket med Rhombe-serviset fra Lyngby Porcelæn og glass fra Holmegaards Cabernet kolleksjon.

 

Julepynt som serviettring

Noen ganger trenger man bare å bruke julepynten på nye måter, eller når man i november synes det er for tidlig å pynte til jul, men gjerne vil ta frem og bruke litt av den fineste julepynten. Hos Camillapihl.no Magazine og Tilbords liker vi å bruke julepynten som kuvertpynt for å skape små, magiske øyeblikk på tallerkenen. Julepynten kan enten legges på tallerkenen, eller som her, hvor den fungerer som serviett og bestikkholder.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.