Bruschetta med paprika og biff

 

Bilde & tekst: Drit forbanna

 

 

Ingredienser:

 

4 ss Dritforbanna Bruschetta med Paprika & Spekeskinke

2 store skiver brød

2 biff er a ca. 150 g

En god håndfull ruccolasalat.

Noen dråper sitronsaft

Salt og kvernet pepper

Olje og/eller smør til steking

 

Fremgangsmåte

Bruschetta med Paprika & Spekeskinke. Krydre biffene med salt og pepper. Stek biffene over høy varme, cirka 2 minutter på hver side i en blanding av smør og olje. La biffene hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver. Legg biffskivene over på brødskivene og topp med litt ruccolasalat vendt med noen dråper olivenolje, sitronsaft og en klype salt. 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.