Hopp til hovedinnholdet

Slik dekker du på til en fargerik påske

Det er ikke bare gult som får ta plass ved bordet til påske. Alle vårens farger er invitert, og bordekkingen blir en tjuvstart på naturens blomstring.

 

 

Pasteller til påske er en klassiker. Med lysere dager kjenner vi en letthet som vi vil omfavne oss med, og vi dekker bordet med linduker og servietter, og pynter med fargerike blomster og dekorerte egg. Serviset Swedish Grace fra Rörstrand kommer med et utvalg flotte farger som kan mikses sammen til et vakkert vårbord.

 

 

Tips! Marmorering av egg er en morsom aktivitet, med en enkel teknikk som gir et utrolig fint resultat! Marmoreringsfarger og marmoreringspulver får du kjøpt fra hobbybutikker.

 

 

Å pynte med egg er en selvfølge til påske, og en favoritt hos mange er Royal Copenhagen sin vårkolleksjon med vakre blomster som luksuriøst draperer seg rundt eggene. Hvert år kommer det nye motiver, og en ny porselensskatt til samlingen er en hyggelig godbit å unne seg.

 

 

Det deiligste med påsken er det lekne og uformelle. Frokosten kan spises i pysjen, og bordet dekkes med gammelt og nytt, ulike farger og mønstre, og et hav av pålegg å velge i – ikke ulikt huset i Mummidalen. Porselenet fra MoominArabia passer både til barn og lekne voksne, med sin store palett av farger og fargerike karakterer. God tid og lange måltider er en fin måte å bli enda bedre kjent med hverandre, og her kan du bli litt bedre kjent med noen av karakterene i Mummidalen.

 

 

Milde Mummimamma og flotte Filifjonka er gjerne med på en testund med noen søtsaker til. Mens Mummimamma tar med seg den siste koppen ut på terassen, velger nok Filifjonka å rydde av bordet med en gang.

 

 

Mummipappa er en litt barnslig og eventyrlysten type, og du skal ikke se bort i fra at han drømmer seg bort til helt andre steder under frokosten. Serviset er en fin påminnelse om at selv voksne har lov til å være litt barnslige og eventyrlystne.

 

 

Mummitrollet er veldig familiekjær, men hans store hjerte har plass til mange, så det dekkes gjerne til en ekstra venn ved frokostbordet. Ninni er et barn som har blitt usynlig fordi hun ikke har blitt sett, men etter at hun flytter inn i Mummihuset og får omsorg og oppmerksomhet blir hun sakte men sikkert synlig igjen.

 

Kunne du tenke deg en fargerik påske? Se noen av våre favoritter her.

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.