0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Julegavetips til han og henne


Er du i gang med årets julegaver? Her får du gode tips til flotte julegaver til både han og henne!

 

Publisert: 28. oktober 2019

Tekst: Nina Eik Hetland

Foto: Nina Eik Hetland

 

Å finne julegaver til de som har alt kan føles utfordrende. Jeg deler tips til flotte julegaver på ulike budsjett, som er sikre kort til både han og henne.

Matelskeren, hobbykokken, pappa eller kjæreste. Støpejernsgryta fra Le Creuset vil nok falle i smak hos de aller fleste. Den har det lille ekstra av både design og kvalitet, og lover livstidsgaranti. Disse grytene går helt tilbake til 1925 og stammer fra Fresnoy-le-grand i Nord-Frankrike, hvor Le Creuset fortsatt utvinner og utvikler sine populære gryter.

Stub Ølglass fra Holmegaard har et moderne og unikt design og har budsjettvennlig pris. Praktisk at de også kan stables ved oppbevaring.

Interiørgaver er gode gaver til de fleste. Dråpen / Boblen vasen fra Magnor glassverk kjenner mange til. Den er designet av Finn Schjøll og har nå kommet i en nydelig dyp grønnfarge. Bare pass på at den blir fylt opp med blomster innimellom;) Et annet godt alternativ er lykten fra Stiernholm, som kan brukes til både lykt og vase. Den er mer klassisk og stram i stilen og gir en følelse av luksus.

Happy Champagneglass er håndmalt i flere vakre lysterfarger. De har en fin shimmer i seg og er en perfekt gave til den som setter pris på estetikk, kvalitet og god design. En av mine store favoritter hos Tilbords. I samme serie finner du også boller og fine små telyslykter.

Om du er godt i gang med julegavene eller ikke enda har startet, så håper jeg du plukket opp noen tips. Kos deg med årets julegaveshopping!

 

Tilbake