Hopp til hovedinnholdet

Mellom de blå linjene

De mest dyrbare øyeblikkene skjer mellom linjene. I de små øyeblikkene som lett kan glippe, som et smil og et blikk over frokostbordet. Nyheten Blueline fra Royal Copenhagen setter rammen for de enkle, men viktige øyeblikkene i livet. Mellom de blå linjene ved ditt eget spisebord.

 

 

En linje av presisjon

Visste du at Blueline er håndmalt? Produktet plasseres på en dreieskive, og maleren finner sitt tempo og legger penselen forsiktig på porselenet. Hånden må være helt stødig, og penselen må forlate porselenet nøyaktig på det punktet hvor endene møtes. I en uforstyrret bevegelse kommer en blå linje til syne på kanten av porselenet. Ved den minste overlapp eller skjelving i hånden vil maleren måtte begynne på nytt.

 

 

Minimalistisk luksus

Til tross for den kompliserte prosessen vil linjen se så enkel ut på det ferdige produktet. Ren og uanstrengt, som om den alltid har vært der. Et eksempel på minimalistisk luksus.

 

 

Kombiner med din favoritt

Kanskje du har noe fra Royal Copenhagen fra før, eller vil skape din egen stil? De ulike mønstrene er designet for å kunne settes sammen så du kan få det uttrykket du selv ønsker. Blueline er en perfekt match til blant annet Musselmalt Riflet og Blå Mega Riflet.

 

 

Hvilket serviset kunne du tenke deg å kombinere Blueline med?

Se hele vårt utvalg av Royal Copenhagen her.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.